Bahar678 Cankus bebekler nasıllar kuvezde kaldılar mı kaç kilo doğdular canım hayırlı uğurlu olsun inşallah umarım sende iyisindir
vuslat_ekimde Cankus geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yanınıza getirsin benimde erken doğum riskim var tek gebelik 34 ü bi doldursam diyorum 34 te de sıkıntı oluyor mu ne kadar küvezde falan kalıcaklar belli mi kiloları iyi geldi bana ikiz olmasına rağmeb
GuLMuR Cankus merhaba canım rabbim tez zamanda kavuştursun sizi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim bende 32 +4 günlüğüm ama agirlarim var kasıklarımda bı de çok sıcak olduğu için duramıyorum bayılacak gibi oluyorum 🙏🥰
Cankus Bahar678 evet canim suan kuvezdeler solunum sıkıntısı cekiyorlarmis kilolari biri 2290 digeri 2350
Cankus vuslat_ekimde tek gebelikte sıkıntı olacağını sanmıyorum kilosu iyiyse bebeğinin benim bebeklerin evet kilosu güzel masallah iyi beslemisim doğum hanedekiler bile şaşırdı maşallah bu haftaya göre kilolari çok iyi dediler
GuLMuR Cankus yok canım tek benimki bu sıcaklardan dolayı çok daraliyorum yatarken sağ sola dönmekte zorlanıyorum oturunca kalkamıyorum zorlanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum Baykal m cuma doktora gideceğim ne olacak rabbim tüm hastalara hamilere acil şifalar versin 🤲🤲🥰🧿
Cankus GuLMuR amin canim sıcakları hic deme yaa ben daha kötüydüm ne nefes alabiliyordum ne yatabiliyordum ne kalkabiliyordum rabbim bu sicakta bütün hamilelere yardim etsin inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah 🤲
Cankus Hopimim vallahi kuzum bende anlamadim pazar aksami aniden suyum geldi tabi hemen hastaneye koştuk hic acilmam yoktu nst de sancimda az çıkıyordu bebekler makat gelisli idi birde haftam ikizler için ideal di tabi suyum hiç durmadan geliyordu bu yüzden sabahına sezeryanla alındı
1911-sy Ben şuan 26 haftalık hamileyim ve biri 1102 diyeri 975 gram kilolu olanın suyu fazla dediler erken doğum riskin başlamış ve şekerli yiceklerden uzak dur dedi ben neler yemeliyim kilo alması için bana yardım edermisiniz
babymert061 1911-sy süt, çiğ badem, ceviz,muz , kaşar, et, yumurta kilo aldırıyor diye biliyorum canım