Arhbn Merhaba güzel anneler, nasılsınız, hamilelik nasıl geçiyor? 13+3 olduk elhamdülillah biz. Gün içerisinde neredeyse yemediğim şey kalmıyor ama karnım hep aç, yesem tartım razım değil, yemesem vicdanım😂😂
Arhbn nvn-mutlu ya bende yemeğimi yedim, üstüne bi şeyler de yedim, bi kahve de içtim bana mısın demiyor 😬
nvn-mutlu Arhbn bide canım ilk defa birşey istedi artık aşermemi bilmiyorum ama alamadım hala aklım onda 😔
Arhbn Umayyy yaa öyle deme bulantıdan iyidir benim de akşamları bulantım oluyor ama açlığım da dinmiyor 🥺
Crcs Arhbn bugün sofradan kalktigim gibi doymadım sanki diyorum. Obez bi kedim var yavrum hep mama istiyor böyle hissediyorsa haklı 🤦🏼♀️😂
Nidaaa28 Arhbn bende hiç doymuyorum sürekli buyuk porsıyonlu seyler yıyıyorum 🤭🥺 daha gebelıgımın basındayım inşaAllah 100 kg olmam 🥵
Umayyy Arhbn bulanti icin aksamlari prilam iciyorum bulanti gecincede yine istahim aciliyor 😂tabi bulantidan iyidir de doymamakta problem korkuyorum ya🤭
tuanam25 Arhbn bulantım var kusmam yok şükür ama 7 haftalık olmama rağmen her şeyden tiksindim gibi yaa yazdıklarınızı okuyunca sanki bana yedirecekmişsiniz gibi midem ağzımdaaa 😢😢😢
Kvsraykt Arhbn ilk haftalarda eğer mide bulantısı eşlik etmiyorsa o midedeki kazınma hissi hep daha fazla yemeğe itiyor
Deletedmom23234 Arhbn 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ gel Kader arkadaşım bu arada doymayangiller olaraktan aramıza hoşgeldin 😁😁😁💃🏻💃🏻
Kvsraykt Arhbn ilk gebeliğimde mide bulantısı olmadı kusma olmadı yedim durdum sonuç kilo ikincide iştahsızlık mide bulantısı oldu miden akşamları kazınmasına rağmen yiyemedim öyle aç aç yatıyordum