Oykuzey Hyryshn İlk başta sol böbrek genişti yalnızca, 5,5 cm ölçüldü. Daha sonra sağ böbrek de genişledi. Sol 6,5 cm e yükseldi, sağ böbrek 5,5 cm oldu. Daha sonra 3-4 hafta içerisinde kendiliğinden düzeldi ikisi de.
Oykuzey SaskinAnne Amin inşallah iyi olacak merak etmeyin. 🙏🏼 Evet doktorların bu rahat tavırları insanı çileden çıkartıyor kimi zaman.
SaskinAnne Oykuzey aynen öyle sinir etti kadın.. 5.5büyüme mi yanı 1,5mm mi çünkü 4 olması gerekmiş öyleyse seninki azmış bana 4olacak sende 8dedi yani 4mm
Oykuzey SaskinAnne Toplam ölçülen değer 5,5 mm idi, daha sonra 6,5 mm’ye yükseldi. Normali 4 ila 5 mm’dir, 5 mm’den fazlasını istemiyoruz dedi.
Baloglumveannesi Kızlar renkli ultrasonda benimde aynı sıkıntı çıktı doktoruma sordum evet böbrek çapları büyük takibini yapalım dedi ama belirli bi santim söylemesdi çokta pskolojimi bozmak istemiyorum ama bu postu görünce korktum biraz Allah bebişlerimize şifa versin 🙏
Zeynocemre Hyryshn ya cok üzüldüm insaAllah gerek kalmaz Allah seni korusun ewladınızı bagıslasın ama böbrek genislemesi 2,5 yazmıssınız bu cok büyük deger degil ki nasıl ameliyat dediler ben anlayamadım
Hyryshn Merhaba , haber edeyim dedim. Dün gittim doktor a sol büyüyor ama sağ bir haftada büyümemiş. Bu bizim için avantaj dedi suyun da iyi dedi. Haftaya yeniden gel bebeğin böbreğinde şu alıp fonksiyon testi yapacağız dedi. Sol böbreğin fonksiyonuna bakacak doktor. Kötünün içind e iyi dedim sevindim bir hafta daha bekleyecem.gunde 15 bardak su ve bir tane sade maden suyu çok önemliymiş kızlar bebeğin suyu için ihmal etmeyin. Bir hafta daha bekleyecem insallah küçülür böbreğinde ki genişleme yavrum karnim da ameliyat olmak zorunda kalmaz. Hepinize dualarınız için teşekkür ederim.