Mucizemm0101 BelisMelis41 ne heyecanla gittim yüzünü görcem diye ama napalım olsun canları sağolsun en kötü doğurduktan sonra görücez zaten 😄
BelisMelis41 Mucizemm0101 heheh aynen öyle merdiven cıkın ının bir iki defa gitmeden önce 😂😂 ya nasip artık sağlıklı olsunlarda
Cilekliruyam Nurklc38 ay ben gittim net gördüm çok güzel bir duygu Allah m sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimize ❤️
Mucizemm0101 Nurklc38 yemez miyim gitmeden önce kakaolu süt içtim sonra göstermeyince 15 dk yürüyüş yaparken vişne suyu çikolatalı kek yedim yok inat etti ☺️
nazmiyeee Nurklc38 bende çok yemiştim ama ilk göstermemişmi canım sen yinede ye çikolata vişne suyu kek ye 🥰
Kucukfasulye91 ebru_d_ ben devlette yaptırdım çalıştığım hastanede vermediler bana 😁 hastaneden hastaneye değişebilir yeni cihazları varsa verebilirler rutin kontrole özele gidiyorum her gidişimde veriyor doktorum renkli o yüzden çok takılmadım
gulsahasel elifemirasaf merhaba bende 10 gün sonra detaylıya giricem devlette renkli mi bakıldı fotoğraf verdiler mi :) yüzünü çekip veriyorlarya çok istiyorum ama devletya hayal kırıklığı olmasın
elifemirasaf gulsahasel belki devlete göre değişiyordur boludayım ben hiç göremiyorsunuz siyah beyaz olanı bile vermiyorlar ilk hamileliğimde ben de hayal kırıklığı yaşamıştım
gulsahasel elifemirasaf :( gerçekten mi okadar 4 gözle bekliyordum özellerde oluyor demek ki o fotoğraflar hayırlısı
elifemirasaf gulsahasel evet ama özel bi hastanede varsa 4 boyutlu ulturason orda da görürsünüz ilk hamileliğimde ben görmek için bi kez gitmiştim
sivlimglsh Nurklc38 merhaba detaylı ultrasonun vardı bugündü galiba yaptırdın mı? Yaptırdıysan nasıl geçti ? Girerken çikolata meyve suyu vs içtin mi ? Uğur bey nasıl ilgili mi?
Nurklc38 sivlimglsh Canım gittim gayet iyi ilgilendi anlattı herşeyi resim de verdi çok iyiydi bi sıkıntı çıkmadı Allaha şükür