Nurklc38 Guneyinannesi1 Hahaha he vallaa bakalım nasıl geçecek 🥰 kaç haftalıksın canım salıyı iple çekiyorum valla
sivlimglsh Nurklc38 inşallah 🙏 benim oğlumda gösterir bu zamana kadar üzmedi beni şimdide sorun çıkarmaz bal oğlum diye düşünüyorum 🥰👼🧿
Esmakorkmaz Nurklc38 🌸🥰🥰 her şey gayet net görünüyor merak etme zaten 1 saat boyunca yatıp izliyosun doktorunla beraber aşırı keyifli bir şey. İnşallah hayırlı sağlıklı haberler alman dileğiyle❤️
Guneyinannesi1 Nurklc38 pazartesi iste detaylım var benimde 21+4 olucam inşallah bakalım inşallah bisi yoktur endiselendiriyor beni bi yandan heycanliyim aceba yüzü nasıl 😆 resmini atarim burdan artı sende salı günü atarsin. D
nazmiyeee Nurklc38 21.haftada detaylıya girdim ama elleri yüzündeydi yüzünü göremedik bi türlü 26.haftada tekrarla girdim bu sefer gördük 🥰
Mucizemm0101 nazmiyeee benimkide elleri yüzündeydi göstermedi üzüldüm biraz ama çok şükür sağlığıyla alakalı kötü birşey çıkmadı en önemlisi o zaten napalım ☺️
Mucizemm0101 Nurklc38 ben geçen hafta gittim yüzünğ göstermedi malesef 😔 okadar uğraştık 2 defa mola verip 10 15dk yürüdüm tekrar denedik ama yok inatçı çıktı bizimki normalde oynayan insan oynamadı takmadı bizi 😄
BelisMelis41 Mucizemm0101 bızımkısınınde anca gorduk 30 haftalık oldukta 😂 doktor 20 dk merdiven in çık gel dedi öyle gorduk yuzunu oda tamamını degıl hee yarısını 😂😂 ayakları ellerı hep yüzündeydı doktorda sağlıklı bebegın ellerı ayakları yuzunde olur dedı 😂