Tusami 3 gün kala test yapmak istiyorum, eczaneden alacağım, 3 gün kala bile çıkaran iyi bir marka söyler misiniz?? Erken gebelik testi istemiyorum normal kaset test
Ozgebalc Tusami ben adetimden 4 gün geçince 5liralık testle yaptım çıktı marka fiytın fark etceğini sanmam
Lulikli Ben pek çok çeşit test denedim canım farketmiyor herhangi marka olur. Ama pozitif çıktığında adetimden sonra test yapmıştım erken çıkar mı bilmiyorum kaset testlerde😊
Boncuk123 Tusami hem comfort erken gebelik testi hemde normal kaset test almıştım. Erken gebelik testinde çok zor görünüyordu. Normal kaset testte gayet netti. İkisini aynı anda yapmıştım
sdmr20 Tusami yumurtlamanın 14. Günü yaptım adete 4 gün vardı(önemli olan yumurtlama tabi) laboquick marka kaset testte çıkmıştı çok silik
Civcivim000 Tusami ben regle 8 gün kala var yok arası emin olamadığım şekilde görmüştüm testte yok kabul ettim sonra 5 gün varken yaptım 2.silik çizgi belirgin şekilde çıktı markası artı med ama ben eczaneden bulamamıştım onu öneri üzerine arıyordum trendyol dan aldım bulamayınca memnun kaldım