Ezgi1211 Kizlar bu ay geç yumurtlama yaşadım yani 26 sinda yumurtlama oldu ve normalde adetim 2 ağustos olmalıydı kasıklarim sırtım ağrıyor sizce geç döllenme mi olur noluyor bana anlamadim dua edin 😊❤
vuslat_ekimde Ezgi1211 bende hamile kaldığımda adet belirtilerinin aynısı cardı adet olucam demiştim sonra olmadım ama nerdeyse 1 hafta sonra test yaptım çok netti çizgi hatta adetim gecikti demiştim aynı adet sğrısı olunca bel kasık göğüs hassasiyeti
Zeyneppp0 Aynı belirtiler bendede vardı canım büyük ihtimal seninde olucak Allahın izniyle randevu al kan testine git ama öncesinde bi idrar testi dene evde 😘
Zeyneppp0 Ezgi1211 şiddetli olan bel ağrım vardı gerisi dayanılabilir ağrılardı ama bel ağrısında yere dahi eğilemiyodum canım
Boncuk123 Ezgi1211 benimde öyle olmuştu ilk gebeliğimde 4 gün önde yaptım çıkmamıştı. Evi komple kaldırdım adet günü temizlik yaptım zaten yok diye. O ara hala kasık agrım bel ağrım devam ediyordu. Dur bi test daha yağıyım zaten yok dedim bi baktım pozitif 😂😂
Boncuk123 Ezgi1211 malesef düşük yaptım. 8 ay oldu. İki ay öncede kimyasal geçirdim hala olmasını bekliyorum❤️🙏
Ezgi1211 Boncuk123 Rabbım inşallah hayırlısıyla nasip eder canim kimsenin kucaginj boş bırakmasın Kurban oldugum Allahim aminnn
ZehraEcemaksoy Çok geçmiş olsun rabbim isteyen herkese versin ♥️🤲kimyasal ne oluyor acaba ben bilmiyorum Boncuk123
Boncuk123 ZehraEcemaksoy beta hcg değerin yükseliyor. Kanda ve idrarda testin pozitif çıkıyor. Adet günü veya bir kaç gün sonra normal bir şekilde adet oluyorsun. Sessiz düşükte deniliyor. Çoğu kadın bu durumu yasar demişti doktorum. Ben erken davranıp test yaptığım için öğrenmiştim