ErdemirinAnnesi Kızlar göğüsüm küçük eski hali gibi süt gelmez mi ya süt yok diye düşünüyorum korkuyorum kuaföre gittiğimde çok küçük gögüslerin diyo ucu var ucu maşallahı var ama gögüsüm büyümedi 36 haftalığım
Deletedmom23234 ErdemirinAnnesi Boş konuşmasın ya sütünün fazlalığı göğsünün küçük veya büyük olması ile alakası yok. Süt kanalları önemli. Sen takma kimseyi ❤️
Esen3535 ErdemirinAnnesi benimde öyle canım onu diyenlere aldırma bebek doğunca da daha çok süt artiyormus göğsün boyutuna bağlı değil sıkma yani canını
nvn-mutlu ErdemirinAnnesi öyle birşey varsa benim on kilo sütüm olur artık 😂😂😂 öyle saçmalık mı varmış yaaa insanlar nerden uyduruyor böyle şeyleri 🤦🏼♀️
ErdemirinAnnesi Deletedmom23234 içimi rahattınız ya düşünmedim bende öyle fazla büyük olması mı gerek diye düşündüm
ErdemirinAnnesi nvn-mutlu ne bilim tedirgin oldum valla kuaförden çıktım açıp açıp bakıyorm psikolojim bozulucak
Babyasia ErdemirinAnnesi Ne göğüsler gördüm 90 beden içinde sut yok. 🤦♀️ Alakası yok boyutuyla sütün.
bebegimizibekliyoruz1 Sütün miktarı göğüs büyük küçüklüğüyle değil süt kanallarıyla alakalı boşver takma söylenenleri
Deletedmom23234 Esen3535 Ee benimde küçük hatta bazen içine çöküyor 😁😁 bunun ortası yok mu yahu hahshsh
Sibel5435 ErdemirinAnnesi benim de doğurana kadar küçücüktü hatta minicikti 🙂 ama sonra süt doluyor merak etme büyük küçük fark etmiyor
Gururunannesi ErdemirinAnnesi yok be . Kuzenimin ablamın hepsinin göğüsleri görsen ergenliğe yeni giren kızların gibi minicik. Ama bir süt geliyorki maşallah. İnek memesi gibi 😂😂
Esen3535 ErdemirinAnnesi o yüzden kimseyi takma insanın annesi de yorum yapıyor kuaföre be senin göğsünden konuşmak için konuşuyor
Eda115354 ErdemirinAnnesi kuaföre neymiş senin göğüslerinden laf olsun işte. Büyük demek çok olacak küçükse az olur demek değil ki. Daha denemeden bilemeyiz şimdiden üzüp strese girmeyin. Stresle geleceği varsa da gelmez haa 😮💨😅