Poncikim Sevgikaya1525 ben inanıyorum ilk gebeligimde de erken hissetmistm kimse inanmamiSti şimdi yine erken hissediyorum aynı şey gaz filan da değil 😄😄
Canannakdeniz bebegimizibekliyoruz1 aynen genelde öyle olurmuş hareket etmezmiş baba elini koyunca 🥰 maşallah canım rabbim yokluğunu aratmasin sağlıkla kucağımiza alalım insallah🙏🙏💙
cennetkokulum_ Canannakdeniz acaba neden baba koyunca hareket etmez bi kere eşim koydu kıpırdadı ama onun dışında bidaha kıpırdamadı
Nazlihakanhatipoglu Bukiiiii ben bayağı geç hissettim bebeği. İlk gebelik ve kilo olduğu icin sanırım.
Canannakdeniz gmzeatsvr 2 3 saniyelik bisey oluyor demi gerçekten çok güzel bir duyguymuş rabbim isteyen herkeze yaşatsın inşallah 🥰🙏
gmzeatsvr Canannakdeniz evet mükemmel birşey 😍 onu tam anlamıyla hissedeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum 😍😍 amin inşallah 🙏🏻 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤️
Zeynpozdmr61 Bukiiiii 17 den sonra kelebek kıpırtısı hissi bi titreşim gibi bişey vardı ama. 21 hafta itibariyle net bi şekilde tekmelerini hissettim dısardan da görülür olarak🥰
isilkubraa 15inci haftamda hissetmeye başladım şuan 16 ıncı haftadayız çok güzel bir his allah herkese yaşatsın 😇
Oykum_23 tatliayminaninannesi bede 11+5 im bazen karnima dokundugumda sanki bir damar atarya o sekilde bi hareketlenme hissediyorum acaba bebek olabilirmiki?
Fatmakara97 Oykum_23 ben tam 12 haftalıkken öyle hissettim şimdi 19 haftalığım 1 haftadır 3 oldu hissediyorum ve 3 defa vuruyor gibi hissediyorum vuruyor heralde ama çok minik daha 🤣
Fulya01 tatliayminaninannesi inanırım bende 13 haftalıkken hissettim ama şuanda daha çok hissediyorum rabbime şükürler olsun 🧿🤲🙏
Sulekrtk Bukiiiii 19. Haftada hissettim inanılmaz biseydi 2 sert tekme hissetmiştim o an ki heyecanım mutlulugumu tarif edemem 🥰🥰
Mltm07 Fersah bağırsak hareketidir 50 gram olmayan bebeği hissedemezsiniz ben 14 üm doktor bana beklentiye girme 18 haftadan önce hissedemezsin dedi 😢
Duygudenenkisi Bukiiiii Bukiiiii Merhaba 20.haftadayim sol tarafıma sancı giriyor ama şuana kadar bir tekme hissetmedim. Normal mi acaba
Parsss Bukiiiii 12. Haftamda hissettim doktorum erken ama olabılır demişti eminim hissettiğimde pantolon düğmesının denk geldıgı yerde tepkı verıyordu dugmeyı actıgımda kesılıyodu tepkiler canım yavrum maşallah 🥰