Mom06226 11+2 haftalıkken gittim hafif bir çıkıntı var erkeğe benziyor bir sonraki kontrolde kesinleşir dedi doktor. 5 yaşında bir oğlum var bu hamileliğimde de kız olmasını cok cok istiyorduk yine en önemlisi sağlıklı hayırlı bir evlat olması ama insan istiyor işte içten içe🙄 acaba önce erkeğe benziyor deyip sonra kız olan var mı bellllkii bir ihtimal değişebilir diye ümitlendirsem mi kendimi 😀
Panda3101 Mom06226 ben 13 haftalıkken gittim erkek dedi sonrasında 16 haftalıkken kız dedi detaylı ultrason da baktı kız dedi 🤭🤗şuan 27 haftalik hala kız ,🤣🤣
Dmlkdr Denizyildizii banada öyle oldu ikili testte 12inci haftamda erkekti dün yani 16ıncı haftamdayım kız yüzde yüz dedi😂
Mom06226 Sennaaaa inşallah ya hep dua ettim allahım inşallah hayırlı sağlıklı ve kız olur dedim eksik dilemedim yani 😃 yine de olmadı bakalm genelde önce kız diyip sonra erkeğe dönen cokmuş ama erkekten kıza döneni cok cok az duydum merak ettim bir sorayım dedim
Aybarsss Sennaaaa insallah kuzum seninki kıza benimki erkeğe döner…..insanız işte gönlümüz istiyor benim bi oglan bi kizim var eltilerimde falan hep kiz oglum tek kaliyor çok istiyorum onun yanına bi erkek kardeş….
Panda3101 Mom06226 aslında içine ne doguyorsa o ben en başından beri kız olucak dedim ama doktor erkek dediğinde emin misiniz falan diye sormuştum.Oda yanılma payımız var 16 17 haftayı bekleyelim dedi.Esime kız dedim o da erkek diye iddia ediyordu,,🤦🏼♀️
Kaktuslu89 Dmlkdr merhaba sanırım siz Sema hanıma gitmişsiniz acaba Sema hanım mı yanıldı cinsiyette bende ona gidiyorum banada yüzdeyüz dedi 13. Haftamda sizi okuyunca yanıldımı acaba dedim bide etrafınızdanda Baya gidenler olmuş sanırım onlarda falan yanışdılmı cinsiyet konusunda cevaplarsanız çok sevinirim
Arducsumi_1 Mom06226 Benimde bugün randevum vardı. Secde pozisyonunda göremiyorum ama kıza benzettim dedi doktorum. Bir kızım var benimde içim erkeğe meylediyor ister istemez. Birde rüyamda doğum yapıyordum erkekti ismine kadar gördüm rüyadan da etkilenmiş olabilirim 🙈
Mom06226 Arducsumi_1 Allah herkesin gönlüne göre versin ama değişiklik istiyor işte insan kızı olan erkek istiyor erkek çocuğu olan da kız istiyo. Gerçi bir tanıdık vardı bir oğlu var ikincisi kız olacak diye üzülüyordu ikinciyi de erkek istiyorlarmış🤷🏼♀️
Kilicbebek Arducsumi_1 1 hafta önce banada aynısını söyledi başka bir doktor pozisyon uygun değil ama kız gibi görünüyor dedi 😂 ayrıntılıda lütfen bacaklarını ayırıp bekle beni bebeğim yeter artık annenin kafasını bulandırma kız mısın erkek misin netleştir artık😂😂😂
Maviyesil121212 Mom06226 ilk gebeliğimde %90 erkek dedi 12. Haftada. 16. Haftada gittik kesinlikle kız dedi
Mom06226 Maviyesil121212 valla ümitlendimmm bakalm bizimki ne olacak şuan 13 deyiz 15-16 gibi gideceğim 16 yı beklerim bence tam net öğrenirim diye
Mom06226 Nzlozkn detaylı nasıl oluyor yani ne yapıyorlar tam olarak 5 yıl ara verince unuttum hamileliği testleri faln zaten cok unutkanım hiç aklımda kalmamış sanki ilk defa hamile gibiyim 😀
Nzlozkn Mom06226 detaylı ultrason var ya 19-24 haftalar arasında bebişin organlarına kadar detaylı bakılıyor Allah korusun bir sıkıntı falan var mı diye yani en garantisi o oluyor 😊
Mom06226 Panda3101 benim içime hep erkek doğuyordu yani benim kızım olmaz diyordun hep öyle geçiyordu içimden ama isteğim de hep kızdı 🤷🏼♀️
SeydaErkmen Mom06226 11. Haftamda erkek dedi 16. Haftada kız olduğunu öğrendik. Bendede ilk hafif çıkıntı vardı ama bu normal şişlikte olabiliyo.