Lrkvrm Kızlar merhaba maalesef boş gebelik yaşadım ve cuma günü kürtaj operasyonu geçirdim fakat adet sancısı gibi geçmeyen bir ağrım var kanamam bugün arttı normal mi doktorum izinli bu hafta gidemiyorum acile ya da farklı bir doktora gitmeme gerek var mı geçer mi?
Yavrucuk07 Lrkvrm kanaman az az gelmesi lazım, ağrı için ağrı kesici fayda etmiyor mu,bence normal değil, bende kürtaj olmuştum ama öyle şeyler yaşamadım
KubraAydin Lrkvrm kanamayla rahim temizlenecek demişti doktorum , ilk bir kaç gün az az oldu sonra kesildi ve ağrılarım arttı ayakta duramiyordum bayılacak gibiydim , hemen kontrole gittim doktor vücudun kanı dışarı atamadığı için ağrın olmuş diyerek tekrar temizledi fitil ve ağrı kesici iğne yaptı, sonra kanamam başladı pıhtı şeklinde ve kanamam oldukça rahatliyordum ağrım hafifliyordu sonra yavaş yavaş kendiliğinden ağrı da kanama da bitti . Biraz uzun oldu ☺️
Kyyyyaa12 Lrkvrm bende gecen sene kurtaj olmustum bos gebelikten ama ben agri falan cekmedim kanamam da direk adet kanamasi gibi oldu belirli bir sure sonra diger ay gun geldiginde regl oldum. Bunyeden bunyeye degisiyor demekki ama doktora gorun derim cok agrin varsa
KubraAydin Yani her bünye aynı atlatmıyor kürtajı, bazıları ağrı hissetmiyor kanama az sürüyor, bazıları ağrıdan duramiyor kanama çok oluyor , değişiyor kişiden kişiye , geçmiş olsun yine de doktorunuzla görüşmenizde fayda var içiniz rahat etsin
Azramina21 Lrkvrm kürtajdan sonra sıfır ağrım oldu ( normalde adetim aşırı sancılı geçer ) bir doktora sorabilirsin bence
Drf Lrkvrm canım bende Ocak ayında kürtaj olmuştum ilk gün çok kötü agrım olmuştu. İlaçla normal dayanabiliyordum. Ve bir hafta ilaç içiyordum. 3. Gün falandı bugün biraz iyiyim deyip ilacı içmeyeyim dedim agrım olmuştu. Ve iki hafta kanamam olmuştu yani tam temizlenmesi iki haftasürmüştü. Doktor ilaç verdiyse aksatma onlar önemli rahim toparlansın diye de veriliyor o ilaçlar
Drf Lrkvrm birde bol bol yürü yürümek çok iyi geliyor içinin temizlenmesini de sağlıyor. Ben ilk gün o ayrıyla bile destekle yürümeye çalışıyordum doktorum muhakkak yürü demişti
Gupssse Lrkvrm öncelikle geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın .kurtaj sonrasi anitbiyotik ve agri kesici verilir doktorun yazmadıysa acile git ihmal etme. Ayrıca sıcaklara aldanıp ayaklarını usuttuysen o da yapabilir
Deletedmom_33 Lrkvrm Benim kürtaj sonrası hafif bir ağrım oldu geçti 2 güne. Kanama da leke leke 1 hafta filan sürdü. Zaten kanama kesildi adet tarihimde adetim başladı hemen hemen 1 hafta arayla
GzdE12- Lrkvrm bende de oldu düşükten sonra çok sancı çektim normalmiş dedi doktor kan pıhtılaşması sorunu var bende sizde genetik testi isteyin doktordan düşük sebebi olabilir
Tturkoglu Lrkvrm benimde iki gün az az kanadı sonra çoğaldı .doktara yazmıştım o dönem normal dedi bi hafta sonra doktora gittim sorun yoktu şükür.
Lrkvrm Çok teşekkür ederim herkese bir gün önce ağrım sızım olmayınca balkon felan yıkadım kova kaldırdım ayaklarım sudaydı ondan oldu sanırım çok teşekkür ederim cevaplarınız için 💕🙏