zehranurr Perişan oldu bebelerim hıçkıra hıçkıra. Ağzına su al, kafanı yukarı kaldır diye direktif veriyorum ama bana mısın demiyorlar 😂 dakikalarca hıçkırıyorlar 😂
Seda_nrr zehranurr 😂😂 yaaa hıçkırmaya başlayınca kıyamıyorum ben su içiyorum belki bebeğe yarar diye ama cık yaramıyor 😂 neyse ciğerleri gelişiyor işte ordan düşününce seviniyorum 🥰
zehranurr midekoruyucu senin sidikli napıyo nasıl oldu. Hala domates gibi kırmızı mııı pamuk yanaklı 😍😍😍
midekoruyucu zehranurr napsın teyzesi dünyaya adapte olmaya çalışıyor 🤗 ve evet hala kırmızı 😂 çok domates yemeyin 😂😂😂😂😂😂😂
Mom789 zehranurr aynen öyle hele bide garip uyku gözünden akıyor gözler kapanıyor tam o an basliyor hickirik 15 dk sürüyor Allah uyku muyku kalmıyor sonra perisan oluyor😂😂
Mom789 zehranurr dogurda yersin valla benimde yiyesim geliyor anaa sende ankaradaydin demi aha dogur bebeleri arkadas yapalım 😂😂😂 benimki abla oldu bak hemencik😂😂😂
Mom789 zehranurr cok iyi hadi bakalım gelsin minnoslar hayırlısıyla allahtan yazın en sıcakların atlatacaksin onlar gelene kadar ay bu sıcakta perisan olurdunuz hepiniz ben biriyle 1 aydır perişanım iki olsalar cildirirdim
zehranurr Mom789 böylede zor geçiyor ya ben perişan oldum valla ama en azından bebelerim karnımda isilik falan çıkarmıyo hiç değilse 🙄🙄🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Mom789 zehranurr aynen öyle benimkinin heryeri Pütür Pütür hergun duşa giriyor geçmiyor besi falan çıkartıp çıplak şekilde duruyor gunduz bi sure
Kderdenzmsl Hıçkırık nasıl hissediliyor ikinci hamileligim ilkinde bilmiyodum şimdi çok duyuyorum ama hissetmedim sanırım hıçkırıgi
Sevgikaya1525 ZumrutHanim kasıklarda ben hissediyor kalp gbi pıt pıt atıyor benim bebek kanalda die rahimde hissediyorm♥️