Ayarpinarr 10 haftalık hamileyim, daha doktorumu seçemedim, önerileriniz ve bildiğiniz doktor var mıdır ? Şuan ki doktor ve hastaneden memnun değilim maalesef :(
Evlatsevgisi2 Ayarpinarr Ümraniye eğitim ve araştırma hastanesi ne gidiyorsan İbrahim kale diye bi doktor varmış kadın hastalıkları na da bakıyor doğuma da bildiğim kadarıyla bi araştırin diyebilirm🙂
1Hanzadehanim Ayarpinarr Ümraniye medipol ayşenur hanıma gidiyorum tesettürlü olan 2 doktor var çünkü aynı isme sahip. Yani tutumunu beğendim beklentimi karşıladı. Fakat doğum ücretleri çok ucuk onda kararsızım
Gulsah6634 Ayarpinarr Eva klinik Kadriye Şener çok ilgili ve tecrübeli alanında çok iyi doktor olduğunu düşünüyorum biz çok memnunuz ayrıca aynı klinikte ki Şükran Akalın da tavsiye edilen doktorlar arasında
Ayarpinarr Zinnurwe aylul0 aylul0 siz gittiniz mi kendisine, yoksa duydunuz mu ? Teşekkür ederim cevabınız için bu arada 😊
alyaninannesi2 Gulsah6634 bende bi kere gittim kadriye hanıma ama soğuk geldi biraz tecrübesine diyecek yok tabi. Kaç aylık oldunuz nasıl gidiyor normal doğum mu
Gulsah6634 Ayarpinarr 180 lira muayene ücreti ve anlaşmalı olduğu hastaneler var onların içinde kendin seçiyorsun doğum için
ilk61 Ayarpinarr ben 2 hastahaneye birden gidiyorum.ama bölümüm farklı o yüzden 1 zeynep kamil diğeri Kadriye şener😀Ümraniye eğitim araştırmada ibrahim kale var.10 numara Dr Ama onun Dışında ben Ümraniyenin perinatolojisinden acilinden hiç memnun kalmadım.
Ayarpinarr VeraVrea adalet hanıma siz gittiniz mi nasıl kendisi, çamlıca erdeme gitmeyi düşünüyorum ancak doktor seçemedim
VeraVrea Ayarpinarr ben bir kere gitmiştim asıl ablamın doktoruydu yeğenlerden birinde o gerçekleştirdi takip ve doğumu
acelyasmom Ayarpinarr ben de 26. Haftamdayım başından beri çakmak Erdem Funda hanıma gidiyorum çok ilgili tavsiye ederim.
alyaninannesi2 acelyasmom memnun musunuz bende onun adını duydum da erdem den çok memnun kalan yok ondan kararsızım bide doğum ücreti bilginiz var mı