Piremses0 Evet kızlar nasıl gidiyor 20+2 sen selamlar herkese biz havuç kadarız🥕+3 kilo ile devam ediyorum 19+2 de randevum vardı minik kızım 20 cm ve 295 gram olmuş sizde durumlar ne ? Vitamin ilaçları ne yazıyor doktorunuz haydı sohbetee ☕️ 😄
Masalminik Piremses0 20+0 bugün. Dün randevum vardı bal kızım 23 cm ve 350 gr. Hareketli maşallah artık ben de hissediyorum öyle güzel öyle duygusal ki 🥰+3 kilo ile devam ediyorum ben de ama zaten kilolu hamile kaldığım için daha fazla almamaya çalışıyordum şu anlık memnunum. D vitamini ve Demir hapıyla devam ediyoruz ekstra bir takviyeye gerek görmüyor doktorum beslenmem iyi olduğu için
Salihsaliha Piremses0 ayniymisiz neredeyse 😌 ben de 20+3. En son 19+3 tr gittiğimde 290 gramdi bebiş. Şu an 2-2.5 kg kadar aldım ben de. Bazen aşağıda tekme gibi titreme gibi bir şeyler hissediyorum kızlar size de oluyor mu böyle titreklik oluyor gibi kalp atımı gibi vajinaya doğru
hazaltolga1 Piremses0 22+4 patlıcan 🍆 kadar kızım 💖 4 gün önce gittim 486 gramdı bende +3 kilo ile yola devam ediyorum
Mavisehir 20 haftalikti 11 Haziran’da 450 gramdi Perşembe günü kontrolü var uygulamaya göre 21 doktra a göre 23 haftalık oluyor şuan galiba anlamadım🤔🤔
Piremses0 Betfer iştahım açıldı ama bı günlerde galiba alıcam yavaştan yavaştan 😄 maşallah bebişler ne kadar hızlı büyüyor demi
Piremses0 Masalminik maşallah kuzuma 52 kiloyum suan ben almak istiyorum biraz 😂🙈 hareketlini hissediyorum bende gebeliğin en güzel yanı bu tekmelerini hareklerini hissetmek bazen karnımda dönüyor mu geriliyor mu anlamıyorum baya yamuluyor karnım 😂
Piremses0 Salihsaliha evet aynıymışız boyu kilosu herseyi iyi dedi evet bendede oluyor dalgalanma titreme bi tarafa doluyor bazen 😊
hellobenelif Piremses0 bizde 20+3 olduk kızımla 🌸 Cumartesi randevumuz var bakalım nasıl 🙈 Ben ise 1 kilo aldım 😊
Piremses0 hellobenelif doktorum bu haftalardan sonra bebekte sende hızlı bi şekilde almaya başlarsın dedi 😊
H_myra1 Piremses0 21+1 hafta 🍌 kadar olmuşuz 5 kilo aldım toplamda cuma günü randevum var kontrole gidicem en son 15 haftalıkken gitmiştim prilamdr kullanıyorum birde gaviscon içiyorum mide bulantısı ve yanması için onun dışında herhangi bir ilaç takviyesine başlamadım
Piremses0 H_myra1 sadece mide bulantısı ve yanması için mi kullanıyorsunuz hala devam ediyor mu bulantı 9. Haftada bitti bizde çok şükür 😊 doktorum bana devit 3 damla gyne ferol kan ilacı ve balık yağı yazdı onlarla devam 😄
hazaltolga1 Piremses0 kesinlikle öyle olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum 🙈 sizin prensesin ismi belli mi 🌸
hellobenelif Piremses0 vitamin ilaclarimda da sadece decavit kullaniyorum onu da 1 gun arayla cunku acayip kabız yapiyo afedersin
Piremses0 hellobenelif devit 3 damla balık yağı içeren vitamin ve sabah aç karnına gyne ferol diye kan ilacı kullanıyorum fazla geliyor bana da içmeyince huzursuz oluyorum neden bu kadar yazdı ki geçen haftalarda bende o sorunu çok yaşadım ıkınmak ta iyi değilmiş kanamam bile oldu ama vajınadan değil kabızlıktanmış kayısı yedim bol bol iyi geldi
H_myra1 Piremses0 bana devit verdi folik asit verdi ama ben kullanamadım buşantım çok oluyor çıkartıyorum çok fazla o yüzden bu ilaçları kullanamadım evet malesef bulantım devam ediyor mide yanmamda var kan ilacı vericektim onı bile istemedim hep bulantımı tetikliyor ne güzel erkenden bitmiş sizin bulantınız🤗benim doguma kadar sürüyor 🤦🏻♀️