Asafinnkardesii 33 haftaya girdik dün. Bugün akşam üstünden beri karnım arada sertleşip sancı giriyor karnım ağrıyor ikinci gebeliğim ve doğumum sezeryan oldu acaba bu ağrı ve sancı nedir kızlar ya
MuucizeminAnnesii Asafinnkardesii en azından içiniz rahat etsin derim , tabi ki aynı şey olacak diye bir şey yok
elcindefne Asafinnkardesii ben de yaşıyorum sertleşme ve sancı fakat yalancı sancı çıktı hastaneye gittiğimde. Ama siz de tedbir amaçlı hastaneye mutlaka gidin çünkü gerçek sancı da olabilir.
Asafinnkardesii Ebruaksoylu Belim de arada ağrıyor tabi bi de yaramaz bir ufaklık var oda beni çok yoruyor
MuucizeminAnnesii Bence bı doktora gidin derim , o sanciyi ben normal sandım çocuk aşağı inmiş şuan erken doğum olur diye hastaneye yattım ciğer geliştirici, iğne serum filan veriyolar. 31+4 teyim
Asafinnkardesii MuucizeminAnnesii Geçmiş olsun umarım erken doğmaz zamanında doğsun benimde karnım sertleşip sancı giriyor bebek hareketini hissediyorum ama acı veriyor biraz
Asafinnkardesii MuucizeminAnnesii Yok inşallah değildir biliyorum insan içi rahat etmiyor böyle devam ederse gideceğim
MuucizeminAnnesii Asafinnkardesii Teşekkür ederim 🌺 bende hareketlerini baya hissediyodum ama iki gündür o hareket ettikçe benim canım acıyodu bide mideme baskı var gibi hissediyodum. Doktora bile gelmedim normaldir diye ama sancım gelmiş anlamamışım. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🤲🏻
Asafinnkardesii MuucizeminAnnesii Ay çok sağol ya aynısını yaşıyorum şuan bebek hareket ettikçe kıpırdayamaıyorum resmen sizin ilk doğum mu olacak ben sezeryan olmuştum ilkte
Asafinnkardesii Ebruaksoylu Daha hiç nts ye girmedim haftaya kontrolüm var o zaman alırız dedi doktor