Yarenelibol İkili test olmak istiyorum ama kaçıncı haftalarda olması gerekiyor ve korkuyorum da bazıları ol bazıları olma diyor nabsam bilemedim 😕😏🤔12+1
sudamlasi Yarenelibol 11-14 haftalar arasında yapılıyo ben yaptırdım bişey de kaybetmedim kan verip ultrason a giriyosun karar senin yaptır yada yaptırma diyemem🤷🏻🙂
IlaydaOrhanKopuz Yarenelibol ben 12. Haftam da yaptırmıştım.Üçlü ve dörtlüyü yaptırmıcam ben doktorum da yaptırma dedi zaten.yaptırmak istiyorsan eğer bu hafta yaptırabilirsin.
ezos 12. Haftandaysan artık yaptirabilirsin.bebisinin ense kalınlıği ölçülecek bir de kan vereceksin Bence yaptır için rahat olsun
cinderella Bende 13. Haftada yaptırmıştım İkili test çok önemli üçlü ve dörtlü okadar değil ama ikili muhakkak yaptırmalısın
Aydemir Bende doktorum dedi yaptırdım hatta bugün sonuç aldım temiz çıktı. 11. İle 14. Haftalar arası oluyor. Öğrendiğim kadarıyla da 2li yaptırmak önemliymiş. 3lü 4lü gerek yok diyor çoğu kişi ama 2li testin doğruluk oranı yüzde 90 .
NigraMinnak Tüm testlerimizi yaptırdık içimiz çok rahat Allah'ıma şükürler olsun ki. Yaptırın tereddüt ile yaşamaktansa sonuçlarını öğrenip tedavi başlanabilir. Aşılarınızı da yaptırın korkmayın. Bende başta çok tereddüt etmiştim doktorum benimle herşeyi açık açık konuştuğu için yaptırdım.☺️☺️
Tusem Kızlar Dr banu çiftçi diye bir uygulama var store da. Burdan gebelik zaman çizelgem kısmına tıklayın herseyı zamanında gösteriyor. Yaptırmam gereken testlerı hep o program sayesinde yapabıldım zamanında
Dyg34 Benim 14 haftalık olucak ozaman da Ayımız dolmuş olucak yapılsa olurmu bılemedım 14 hft da yaptıran var mı