CigdemBsgl Kizlar hastane odanizi süsleyecek misiniz? Ya da susleyenler fikir vermek acisindan resim paylasabilirler mi?
BelisMelis41 CigdemBsgl odaya kimseyi almıyorlarmış zaten bende öyle olunca süsletmek istemedim açıkçası. Bi refakatçi birde biz baska kimse olamayacakmış
Semy CigdemBsgl odaya kimseyi almıyorlar zaten pandemi şartlarından dolayı ki alsalar bile ben kendi adıma gereksiz buluyorum. Tamamen popüler kültür. Yani evime bile kimseyi kabul etmeyeceğim. Gereksiz masraf hep.
4438bebegim Ben kapıya süs almayı düşünüyorum, kapılarda tül gerilmiş zaten ortası için, cinsiyet netleşsin önce içeri odası da babamız çiçek getiriyor sağolsun
4438bebegim baby hospital door hanger diye Google yaz çok güzel alternatifler var çember çiçek fiyonk isim tarih kilo
Semy CigdemBsgl siz seviyorsanız süsleyebilirsiniz tabi ki isteğiniz doğrultusunda. Ben fikrimi beyan ettim sadece.
CigdemBsgl Semy aslina bakarsaniz ben mevlutte evimi guzelce suslerim masayi diye düşünüyordum sizler nasil yaparsinz diye fikir edineyim dedim
Semy CigdemBsgl ben dediğim gibi misafir kabul etmeyeceğim. Kendi ailem ve eşimin ailesi arasında bir kuran okuruz. Onlara da kendimce ikram hazırlarım yeterli olur diye düşünüyorum.