fenperest Cutebaby acaba kimse sizin sorunuzu anlamamismi ? Yoksa benmi anlayanlarin cevabini bulamiyorum? İnsanlar hep hamileyken olduklari asilardan bahsetmis🤔
M-l-k Feyzabeyoglu neden 30 haftayı geçmemek lazım acaba ben 26+ dayım yani 27 doktorum aşı konusunda net bile demedi bana bıraktı bende kararsızım 😢
Feyzabeyoglu M-l-k bana öyle dedi de canım bende çok kararsızım. Eşim de ben de çok korkuyoruz aşının etkilerinden. O yüzden şu anlık kendimizi korumak daha mantıklı geliyor.
M-l-k Feyzabeyoglu bende çok kararsızım. Aşı evet ama gebelikte yan atki dışında ileriki dönemde ne olacağıda belli değil 😢 kendimizi koruyalım ama elde olmsyan şeylerde oluyor hayat akışı devam ediyor, napacağımı şaşırdım Allahım bizi sağ salim kavuştur 😔
Gonul_enes Gzgnx vala nasil istiyosan oyle yap, baski altinda kalmadan, benim kocamla annemde dogumdan sonra yaptir dedi ama ben kendi istagimle yaptirdim,korona korkusuyla yasamak istemiyorum cumki ve varyantlilar beni dahada cok korkutuyor
Cemtur Cutebaby merhaba, ben 2. Dozu bugün oldum. 30 haftadayız. Kol ağrısı dışında biraz halsizlik oldu sanki yada ben öyle hissettim bilemedim. Benim doktorum da olmamda sakınca olmadığını söyledi. Bende hastalıktan korktuğum için olmak istiyordum. Hamilelikte önce covid geçirdim zaten 2. Kez olursam ne olur bilemedim. Kısacası olmanda yarar olur ama zarar olmaz bence.
Beyzamutluu merve-shnbs ay bennde cevap aradım yok. Kendim post açtım kucağına alan var mı aşı olup diye, engelleyip sildiler postumu biliyor musunuz
merve-shnbs Beyzamutluu insanlar ceza almaktan korkuyorlar okadar saçma şeylere dava açılıyor ki aman yanlış birşey derse biri diye hep panik halindeyiz ülkece
Beyzamutluu Cutebaby asi tartışmasına izin verilmiyormus. Ama anlamadığım şuanda bu başlık engellenmemiş mesela. Ki benim başlığında falan da bir şey yoktu sağlıkla doguran var mı dedim asi karşıtlığı vs yapmadım. Ilgınc ben de anlamadim