Hiraa Eslemssmom amiin inşallah sakaryada yaşıyorum ben 26 yasındayım sen nerde yasıyosun ve kac yasındasın canım 😍
Hiraa Eslemssmom ne guzel cok genc yaşta anne olmuşun 2.yolda canım bırbırımızden haberdar olalım dogurursan yada ben dogurursam mutlaka haberleşelim 😍
Eda115354 nurn kanlı olması şart değil. Genelde kanlı olursa doğum daha yakın olur kansız olursa biraz uzun sürebilir gibi derler ama belli olmaz yine de. Benim kanlı değildi sarımsı kahvemsi bi renkti.
Eslemssmom Hiraa evet olalım sancı falan olursa yazarım ben arada kasılmam oluyor korkuyorum erken gelir diye kızım 38 haftada doğmuştu bir buçuk yaşında şimdi 🥰
Hiraa Eslemssmom kasılma bendede oluyo canım doktorum normal olur bu haftalarda demişti erkek bebek bıde hemen gelmez dıyolar bakalım yaşayıp görecez bu arada maşallah kim bilir nasıl tatlıdır🌺😍
Eslemssmom Hiraa bekleyeceğiz daha o zaman her hafta kontrole gidiyoruz bizde nst de sancım da çıkmadı daha evet tatlı ve yaramaz daha küçük uğraşmak çok zor oluyor hamilelikte bu bebek plansız oldu bizim biraz 😄