iikiizler Merhaba anneler. Doğum yapalı 3 ay oldu. Adet görmedim henüz. Ama doğum kontrol hapı kullanmaya baslıcam. Kullanım olarak adetin ilk günü yazıyor. Ne yapmam lazım. Şimdi kullanırsam etkisini yine gösterir mi? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim🥰
Selin12- iikiizler yasmin emzirirken kullanılmıyor bir tane ilaç var adını şimdi unuttum onu al canım emzirirken kullanılabiliyor birde test yapmadan kullanma
iikiizler GamzeCan ya vajinismustum doğum yaparkende bi kaç kez açıklığa baktılar ve iyice korkularım arttı ondan çekiniyorum
Avokadoo @iikiizler adette baslanmasi gerekio ve bence baslamayin. Esiniz korunsun ama o ilaci vucudunuza almayin derim kullanmis biri olarak.
iikiizler Avokadoo geçen gün yırtıldı kondom ve ondan da korkuyorum artık. İkizlerim var gebelik artık hiç düşünmüyorum
iikiizler Selin12- doğumdan sonra hiç ilişkiye girmedik benim hamilelik korkumdan. O yüzden ilaç araştıyorum
Aminegul iikiizler doktora gittinizmi? Emzirirken kullanilan korunma hapı farkli oluyor. Ona basladiginiz zamanda adet gününü bekleminze gerek yok yalniz 7 gün esinizinde korunmasi gerekiyor. Ben böyle baslamistim hapi kullanmaya bende adet görmüyordum başlarda.
Selin12- iikiizler eczaneye sorun emzirirken kullanılan doğum kontrol hapı fiyatı diğerlerinden biraz pahaliydi ama ismini hatırlamıyorum