Karanfill Park yatağın içine yatak alcaz ama sünger mi, pamuklu mu, visco mu, yaylı mı, yaysız mı nasıl almamız gerekli? Hangisi yenidoğan iÇin daha uygun? Aynı zamanda Yatağımız 70 e 110 ölçüsünde. Çarşafını kaça kaç alsak tam olur?
minnakvearas Karanfill ben ebebekten aldim sorarak yumusak olmamasi lazimmis yenidoganlarin yatagi sünger hava alan bir yatak aldim.yatak koruyucu alez carsaf falan da olculeri soyleyince ona gore veriyorlar
kaderelmci Karanfill bugün aldık park yatağımızı alırken içi için yatak sorduk 2 çeşit çıkardılar biri bildiğin süngerdi aşırı yumuşak ve daha ince diğeri visco yatak visco aldık biz daha kaliteliydi bebek nevresim takımlarının boyutlarına bakarak karar verebilirsiniz ☺️ Yaylı yatak olmaz dediler bize o kadar ağırlığı kaldırmaz park yataklar
QOH Karanfill wellmatt çok iyi o konuda zaten ölçüler standart çarşaf,nevresim takımı alırken ölçülere uygun almanız yeterli oluyor ama kendiniz diktirecekseniz yanlardan yatak kalınlığı+10cm ölçülerinde diktirebilirsiniz.
Vahideozturk2 Bana bu yatağı önermişlerdi fiyat performans iyi demişlerdi. https://www.yatasbedding.com.tr/cottony-pamuk-dolgulu-yatak-39874 Ben anne yanı beşik aldım onun kendi yatağı, ayrı yatak almadık, o yüzden almaktan vazgeçtim