Oznurkmnt22 İclere ve disa dikis atilan anneler normal dogum kac gun agrisini cekdini oturma kalkmayi nasil halleteiniz ben oturamiyorum bile ustune
Elifim17 Oznurkmnt22 ilk 2 3 gün hafif zor ama sonrası rahat canım. Her tuvaletten sonra taze kaliteli bulursan kantoron yagı sür. Hem iltihabı önler hem hızlı iyileştirir. Ben içime dışıma heryerime sürdüm onu.
Vaveyla23 Oznurkmnt22 Rabbim analı babalı büyütsün kendini oturmak için zorlama daha yenisin benim 22 gün oldu yeni yeni oturuyorum o kesi olan yerin üstüne doktorun ılık suyla yıka iyice kurula gibi şeyler dediler mi canım
Oznurkmnt22 Vaveyla23 Doktorum bilgi vermedi dikislerime soyle boyle yapcan diye 15 gune surer oturup kalkmana dikkat et dei sadec
Emsare Acaba doktordan mı bilmiyorum ama ilk doğumda 2 hafta zorlandım. İkinci de hiç zorlanmadım belki 1 gün hisssettim dikişleri ve her iki doğumunda da benim dikişim çok oldu
Oznurkmnt22 Emsare Benimde dikisim cok soylemedi doktor ama heryerini yirtmis dedi ic dis falan baya parca parca dikis atiyordu heryere
Rumeysare İlk 5 gün zorlandım ilk gün çok ağrısı oldu şimdi 8.günüm ağrı kalmadı sadece iyileştiği için çok fazla kaşınıyor
Oznurkmnt22 Rumeysare Bu sicak havadada cok kotu olur desene kasinti peki buyuk tuvaletinizj yaptiniz mi dikisimizde acima zorlama oldumu ben idrarimi yaparken bile ilk aciyor
Vaveyla23 Oznurkmnt22 kimine doktoru baticon sür demis kimi eczaneden su hazırlanmış doktordan doktora değişiyor sanirim kuru kalması gerekiyormuş dikkat edin, kabız olmayın
Rumeysare Oznurkmnt22 İlk gün büyük tuvaletimi yapamadım kabız olucak şeyler yeme Biraz yaparken zor oluyor ama acı olmuyor ben idrarımıda hep banyoda yapıp o bölgeye su tuttum idrar yakıyor yoksa