Kubrakorkut Merhabalar kizlar bugün dr gittim Dr ortalama 35 haftalık sin dedi ama sekiz Eylül dedi sekiz Eylül bana biraz geç geldi sanki anlamadım yani açıkçası yardımcı olur musunuz bana iki hafta sonra doğsa doğabilir yani ama anlamadım gerçekten
saideeeee Kubrakorkut 40 haftaya tamamladığında o civarlarda bi tarihe denk geliyo son adet tarihinizi hatırlıyomusunuz ona göre kendinizde hesaplayabilirsiniz üzerine 280 gün sayarak
Cansu13 Kubrakorkut 40. Hafta dolmasına mı dedi acaba. Ben 36+1 deyim tahmini doğum tarihim 30 31 agustos mesela
suscarparimm Kubrakorkut Doğum tarihleri net olmuyor canım doktorlar miladına göre tahmini doğum tarihi veriyor erkende gelebilir geçde 🤷🏻♀️
Ugurhilal Kubrakorkut doktorlar 40 haftayı söylüyor hep bana da 20 Ağustos dedi en başından beri şimdi 6 Ağustos doğacak bakalım nasipse bebek ne zaman isterse o zaman doğar siz tedbirli olun
Kubrakorkut Cansu13 bilmiyorum ki canım benim çok degisiyo bana da önce Ağustos yirmi iki yirmi altı dedi sonra otuz Ağustos dedi şimdide Eylül
Kubrakorkut Ugurhilal Hım acaba gelisiminden mi canım maşallah diyim öne atmış seninki ben ne zmn gittsem uzuyo önce yirmi iki Ağustos dedi şimdi Eylül diyor
Elsu26 Kubrakorkut 35 in üstüne 5 hafta eklemiş doktorun tabi senin bebeğin o kadar beklemeye de bilir burda okumuşsunuzdur illaki 41 haftalık doğum yapanlar da var Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah 😊
Ugurhilal Kubrakorkut güzel kilo almış tahin pekmez çok yedim ama benimde oynadı öyle 20 si 24 dü 18 dendi hayırlısı neyse o olsun sizin içinde 🥰
nursaritas Kubrakorkut geç döllenme olabilir mi benim ki 2 Ağustos ile 25 Ağustos arasında normal doğum zamanı 37+1 im
Kubrakorkut Ugurhilal Him maşallah supanallah teşekkür ederim canım rabbim hayırlısından evladınızi kucağı niza almayı nasip etsin 🌺🌺
Ugurhilal Kubrakorkut amin inşallah hepimizin hamilelerin duası kabul olur derler hep birbirimize dua edelim hepimiz kolay sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah
Tuanasaf Kubrakorkut ben 34 +1 haftalık hamileyim doktorum 3 Eylül gözüküyor doğum dedi ama bebişin kendisi gelmek isterse erken gelebilir veya 41 .haftaya kadar duran da var o yüzden ortalama bı tarih söylüyorlar her ihtimali düşünmek gerek
Kubrakorkut Tuanasaf Hım aynen canım bana biraz geç geldi sabirsizim galiba halbuki karnımda ne kdr durursa okdr iyi de bilmiyorum isde
nslhhsn9221 Kubrakorkut Gününüz benimle aynı bende 35 haftalığım ve tahmini doğum tarihi 8 Eylül bu 40. Hafta için olan doğum tahmini ama inşaallah normal doğum olacak bebeğim ne zaman isterse o zaman gelecek belki önce belki sonra Allah bilir orasıni