SutlacimiYedimmiBen Kizlar isiliğe care bulan varmi 2 bucuk aylik bebeğim yüzü mahvolmus durumda doktorada gttik ama bi fayda etmiyor 😑
Gururunannesi SutlacimiYedimmiBen ilk önce opmekten oldu sanmıştık yeğenimi sonra meğersem egzamaya dönüşmüş kabuk tuttu kanadı yara oldu. Hastaneye gittik Bepanthol verdi yara kremi . Hemen iyileşti. Tombul yanaklim😄
SutlacimiYedimmiBen Gururunannesi oglumun yuzu bayagi kizardi ve yuzu isilikle dolu ici iltihaplanmis dedi doktor peki suan nsl egzama gecmiyor bildiğim kadarıyla
SutlacimiYedimmiBen Gururunannesi sudocrem kullnmistim bnde iyi gelmemisti. Kac gunde geçti hatrliyormusun
Selin12- SutlacimiYedimmiBen genelde alerji icin kullaniyor ben kızımda olmuştu kaşıntısini geçirmesi için doktor vermişti ve sürekli suya sokmami söylemişti
SutlacimiYedimmiBen Burcu_NFUE ilik dus aldiroyorum klimali odada duruyor ve sadece kolsuz citcitli atletle duruyor sadece yuzunde var bu illet
Zeyyyn SutlacimiYedimmiBen birisi önermişti canım doğal gül suyu saf olucak şekilde kullanmışlar geçirmiş
Burcu_NFUE SutlacimiYedimmiBen kaç günlük bebek 40 I çıkmadan adetli kadın yüzüne bakarsada yüzünde çıkar diyolar . bizim buralarda hatta kadınlar bilir adetlikse bebek görmeye gelmez geçince gelir .
balbocegim27 SutlacimiYedimmiBen bu sıcakta bende bile isilige benzer şeyler cıktı yavrum nasıl dayansın
SutlacimiYedimmiBen balbocegim27 aynen mahvoldu oglum allh baska dert vermesin ama cok uzuluyorum cani yaniyormudur diye kötü oluyorum
balbocegim27 SutlacimiYedimmiBen valla bende duşta sabunluyorum falan boynumu boğazımı biraz iyi geliyor sizde saf suyla silin belki iyi gelir