Nuraslanklc Kuzucuk12 hayır henüz çıkmadı sağlık ocağında olduğundan geç çıkıyor öğlen çıkar dediler bugün için ☺️ heyecanla bekliyorum
Blackcloud Nuraslanklc Kuzu üstüne görme durumu olabilir git kan ver önce, sonrada bir doktora durumunu anlat muayene ol. Doktor seni yönlendirir.
Nuraslanklc Blackcloud inşallah kuzumm şimdi taşınma sürecindeyiz bakalım kısmet inşallah Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli olarak nasip etsin inşallah ❤️
Blackcloud Nuraslanklc Bak bu taşınma süreci bir fırsat bebek işini kafaya takmamak için. Hayırlısı olsun inşAllah hiç üzülme.🌸🤲🏻🎈
Blackcloud Nuraslanklc Ayy burdayım balım doğum yaptım senin bana yazdığın gün. 36 günlük oldu bebem. İyim elhamdülillah sen nasılsın?🥲🤲🏻😍
Nuraslanklc Blackcloud benim başıma yine aynı şey geldi 😕 15 inde düşük yaptım hayırlısı olsun hakkımızda
Blackcloud Nuraslanklc Sağol kuzum sanada çok geçmiş olsun. Ciddi misin çok üzüldüm bence test yaptır kan pıhtılaşması vs olabilir. Rabbim doğru zamanda hayırlısını versin inşAllah üzülme çiçeğim.🤲🏻🤎😔
Nuraslanklc Blackcloud aynen bende onun için bekliyorum şimdi eşim izin falan halletsin bi kaç ay içinde ne test gerekiyorsa ikimizde yaptıracağız hayırlısı olsun
Blackcloud Nuraslanklc Kaç haftalıktı bu bebeğin ve kalp atışını duymuş muydun? Sana kidsten mesaj attım ama üye olduğundan beri girmemişsin orayaa.🙈🙊
Nuraslanklc Blackcloud 9 haftalıkken düşük oldu yine aynı şekilde kalp atışı duyulmadı bir öncekinin birebir aynısını yaşadım kuşum tek fark onun ölçümü 7 haftalıktı bunun ki 5+6 haftalık ama ikisi de 9. Haftada düştü
Nuraslanklc Blackcloud telefon değiştirdim yüklemedim geri birde onu hatırlamıyorum kız adım sanım ne
Blackcloud Nuraslanklc Bolll koşturmaca diyorum sadece ve kenara çekiliyorum.🙊 Ama çok güzel bir his tekrardan anne olmak, yeni bir bebek falan.🥰🥲🤎