Tkloglu2017 Merhabalar 😊 Benim ikinci gebeliğim bu hamileliğimde gebelik troidi çıktı 😔 benimle aynı durumu yaşayanlar varmı? Değerim çok aşırı yüksek değilmiş ama Yine de çok endişeleniyorum
Zeyyyn Tkloglu2017 ilaçla düzene giriyor canım sıkıntı olmaz dahiliye uzmanı yada endokrin uzmanı takibinde normal değere ulaşıyorsun
DenizBilge Tkloglu2017 benim de 4 küsür çıkmıştı canım. Üzülme. Düzenli ilaç kullanımıyla 2,5′in altına düştü çok şükür. İlaçlarını kullanmayı ihmal etme
Tkloglu2017 DenizBilge benim yüksek 6.85 di devlet hastanesinde düşük doz başladılar 25mg 2 hafta özel hastaneye gittim 5 e düşmüş dozu yükseltti şimdi diğer ay tekrar gideceğim ama 9 ay boyunca sürekli ilaç mı kullanacağım 😔
Zeyyyn Tkloglu2017 euthyrox kullanıyorum ben bulantı yapmıyorr sabah kahvaltıdan yarım saat önce içiyorum farklı bir ilaç içiyorsanız doktorunuz değiştirir belki bulantı yaptığını söylerseniz
Tkloglu2017 Zeyyyn bende o ilacı kullanıyorum 50mg bende aç karnına içiyorum ama aşırı bulantı yapıyor bende söyledim doktora 😔 ama kullanman gerek dedi