Pembepanterr Evet kızlar gelin yumurtlama günü hamile kaldığından emin olan anneler bebenizin cinsiyeti ne 😊🌸
Kvsraykt Pembepanterr ilk gebeliğim de yumurtlama günü oldu erkek ikinci de yumurtlamadan önce oldu kız tabi bu değişiyor herkeste
ilkgebelik123-_ Pembepanterr bı doktoru izlemiştim yumurtlamadan 2 gün önce ilişki olursa kız yumurtlama günü ilişki olup döllenme olursa erkek ne kadar doğru bilmiyorum ama bizzat dokror diyor 🥰🤣
Canselyaren ilkgebelik123-_ bnde tersini okudum yumurtlama günü olursa erkek iki üç gün öncesi olursa kiz
Pembepanterr ilkgebelik123-_ Bende ordan izledim aklıma geldi yumurtlamadan birkaç gün öncesi kız yumurtlama günü erkek olma ihtimali var diyordu 😊
Pembepanterr Canselyaren Bendeki uygulamaya göre yumurtlama olmadan 3 gün öncesine ayarlamıştık bakalım ne olacak bir erkek evladım var gönül ister birde kızımız olsun iki balıda tadalım 😊❤️🥰😍
Canselyaren Pembepanterr Hayırlısı olsun bnimde bir kızım var rabbim verirse birde oğlumuz olsun Yeter 🥰🙏
Pembepanterr LivaveLeyla Zaten kesin bir bilgi değil demek ki kız da olma ihtimali yüksek yumurtlamada 😊🥰
Pembepanterr LivaveLeyla Evet kesinlikle rabbim önce sağlıklı hayırlı sonra herkesin gönlünden geçeni versin evlatlarımızı 😊❤️