Aanneoldumm Sulekrtk Allah razı olsun iyi ki paylaştınız ben de alıp yapayım daha iyi olur silikon tabancasıyla mı yapıştırdınız yoksa ona özel yapıştırıcı var mı
Sulekrtk Aanneoldumm silikon tabancasıyla yapistirabilisiniz bende öyle yaptım zatrn videolarda yapımı mevcut 🙂
Birgul Sulekrtk Glcnatl forum kuralları gereği link paylaşmak yasaktır. Sayfa ismi şeklinde öneri yapabilirsiniz 🌸
ogretmenanne344 Partine Eğlence Kat sayfasına göz atmanızı tavsiye ederim. Doğum odası için her türlü şeyi bulabilirsiniz. Instagram sayfaları var. Web adresleri “ pekshop ” olarak. Link vermek yasakmış oyuzden bu şekilde yazdım
bahtnurr1 Kızlar isterseniz makromeden yapabilirsiniz çok kolay ve zevkli baya 🥰 nette falan tarifler de var
Aanneoldumm Sulekrtk ya çok pahalı geldi hazır alsan daha iyi gibi oldu 136 TL fiyat dedi kargo da 15 TL normal piyasa fiyata da böyle hemen hemen ne farkı kalır ki uğraşırsak
Sulekrtk Aanneoldumm ben bi kaç yerden hazir olarak sordum ama bana malzeme daha uygun geldi o yüzden kendim yaptım araştırın ona göre karar verin o zaman 🙂
Mesudeuysall Kapı süsünüz için ben yardımcı olabilirim kendi sayfam kendi emeğim istediğiniz modeli belirtmeniz ve happy momdan geldiğinizi belirtmeniz yeterli fiyat olarakda yardımcı olurum :) https://instagram.com/betaylul?utm_medium=copy_link