Aysel0707 Mombabyyy bende oldum hepsınden al senın uyutsunlar uyandıgın zaman hıcbısey hatırlmyrsn en guzel yanı o agrı olmuyu bende oldum
Aysel0707 Mombabyyy korkucak bısey yok kı üzüntüden zaten korku bıle gelmıyo aklına yatacan ama tm narkoz al cıkacan hıcbısy hatırlamıyacn bı ay sonra hamıle kaldım 😍rabbım sanada nasıp edecek hıc ne uzul ne kork
Ozgekdr Mombabyyy biri 4, biri 5 haftalıktı. Birinde hem kürtaj hem ameliyat oldum dış gebelikti o sol tüpüm patladı. Birinde tek kürtaj oldum kimyasaldı oda. Allah bir daha yaşatmasın hiç kimseye🤲
Mombabyyy Ozgekdr çok geçmiş olsun canım inşAllah birdahaki sefere evladını sağ salim alırsın kucağına
karakiz1 Ozgekdr Merhabalar oncelikle gecmis olsun bu durumdan sonra je kadar surede gamile kaldiniz acaba
Ozgekdr Mombabyyy Allah razı olsun. insallah şuan hamileyim 35 haftama yaklastım. Rabbim sizede ve isteyen herkesede nasip etsin🤲☺️
GamzeBaz Mombabyyy ben 16 45de girdim 17 00 yürüyerek çıkıp alışverişe gtmıstm o anlık durumla 2 saat yemek yemedim tabı gözlemde kaldım
Mombabyyy GamzeBaz cesaretine hayran kaldım İnan benim kanamam hala devam ediyor o çok tedirgin ediyor beni
Ozgekdr Mombabyyy valla ilk aydan beri kusuyorum, mide bulantılarım devam ediyo hala. Genel anlamda iyi cok şükür. Seninde güzel haberlerini alırız insallah. Ama korkunu yen ve hemen kürtajını ol Allahın taktiri buda.
GamzeBaz Mombabyyy kanamam 3 gün sürdü az az sonra gectı Bi sekılde toplamalıydm kendimi mecburen yanı aglamak szlamak byere kadar tek dileğim kimse yasamasn
Ozgekdr Mombabyyy betana bakıyolar, kan degerlerine düşme yoksa alttan bakmadansa alıyolar kürtaja. Bazende bakıyolar ama. İnan kotkulacak bisey yok.
Mombabyyy Ozgekdr ben bugün doktoruma ayağımla vurdum canım çok yandı kanamadan kaynaklandı bilemiyorum çığlık attım