Hacerklc 14 haftalıkken cinsiyeti öğrenmeye gittiğimiz de doktor bacak arasının boş olduğunu ve cinsiyetinin %100 kız olduğunu söyledi.sonradan cinsiyet değişme ihtimali var mı kızlar bunun. Ona göre alışveriş e başlayayım diyorum
Yavrukuslar Hacerklc şu an kaç haftalıksınız alışveriş için erken değil mi 😁 27 haftalık olduk ve bir çorap dahi almadım ben 🤷🏼♀️ Ha illa alacaksanız ortak renklerden bişeyler alın derim ilk çocuğuz ise
Kusciviltisi Hacerklc banada 13 de %100 kız dedi inanamadım 20 ye kadar alışveriş icin bekledim tekrar %100 kız deyince alışverişe başladım
Kbra_em Hacerklc daha çok erken alışveriş için. Bizede doktorumuz 12 de %80 kız dedi 16 çıkıntı yok büyük ihtimal kız dedi 20de erkek çıktı :) alışveriş içim ayrıntılıyı bekledik 22de kesin erkek :)
Yamacin-Annesi Hacerklc bence alışveriş için detaylı utrosanu bekle tabi insan almak istiyor ama beklemek daha iyi bence
Ays0 Değişmez diye düşünüyorum ama kesin kızdır da diyemem. Benim 11+2de doktorum bacak arası boş ama daha küçük belki erkektir ters köşe yapar kesin düşünme şimdilik kızım diye sevebilirsin dedi. Sonraki her gidişimde aynı çıktı değişmedi