Elisammmbade 5 gün oldu doğum yapalı bir hafta sonra kontrole gel doktor nasıl oluyor alttan muayene yapıyo mu ya
Hafissee Elisammmbade hayır alttan niye baksın 😁 bantını cıkarıyor ipini çekiyor bitti bu kadar kırkın cıkınca da kontrole cagırıyor
Elisammmbade Hafissee arkadaşıma kırkı çıktiktan sonra alttan bakmış zaten de dikiş yokki lazerle oluyor dikiş nasıl çıkarıyor 🙄
Sumc Elisammmbade dikişinin üstünden rahmine bakıyor. Dikiş yerine bakıp durumuna bakıyor. Bir şey yok canım korkma ☺️ Ama kırkın çıktığındaki kontrolde ne yapıyor bilmiyorum 😅
Kbra_em Elisammmbade yooo altan kesinlikle bakılmıyor sezeryan sonuçta. Ultrason ile bakılıyor ve birde ameliyat yerine. bende ilk doğumumu özelde yapmıştım
mmek_2014 İki kere sezaryen oldun. Dogumdan sonraki kontrolde karından ultrason bakıyorlar bir de dikişler kontrol ediyorlar. Alttan muayene yok
teachervera Elisammmbade Su geçirmez bant vardı onu çıkardı ameliyat yerime baktı ultrason ile karnıma baktı Rahime ne durumda diye bu kadar. 40 ın çıkınca randevu al gel dedi tekrar gideceğim
Elisammmbade teachervera işte o zaman alttan bakılıyormus bende emin olamadım arayıp sordum hastaneyi 40in çıktıktan sonra çatı muayenesi yapılacak dedi