Hzlkbra Kızlarrrrrr merhabaaa 🙋🏽♀️ 8 haftalık hamileyim ve aşırı mide bulantısı ve kusma yaşıyorum yaşıyan oldu mu? Çalışıyorum ve bu durum beni çok zorluyor geçen hafta 1 gün bu sebepten hastanede yatmak zorunda kaldım ama hala aynıyım böyle giderse işi bırakmak zorunda kalıcam 🥺 doktorum prilam diye bir ilaç verdi ama faydasını görmedim 🤦🏻♀️ Bu Duruma bir çözüm bulan var mı 🤦🏻♀️
GamzeCan Hzlkbra malesef canım ben 17. Haftaya kadar kustum ilaç kullanmama rağmen bir işe yaramıyordu hafif şeyler ye karpuz falan dicem ama sadece yemekten olmuyor ki dışardaki kokudan bile insanın midesi bulanıyor😞
ebrr1048 Hzlkbra 27 haftaya kadar hergün günde 3-4 kere kustum prilam içtiğim zaman biraz rahatlatıyordu su bile içsem çıkartmaya gidiyodum hemen benm kokulara yemeklere karşı tiksintim yoktu yemek yedikten sonra bulantı yaşıyordum kusup kusup acaba ne yesem diye düşünüyodm 😂
Hzlkbra Beyzalpay gece yatmadan önce 2 tane sabah kalkar kalkamaz 1 Tane bir de 4 de içiyorum ama nafile🤦🏻♀️
Hzlkbra GamzeCan Sudan bile tiksiniyorum midemi bulandırıyor 🤦🏻♀️ Ne yapıcam hiç bilmiyorum hamileliklerim hep hastalık olarak geçiyor 🥺
Hzlkbra Denizyildizii onu hiç kullanmadım doktorun mu önermesi gerekiyor? Bir de benim doktorum çok fazla ilaç kullanma kötü olduğunda gel serum verelim dedi ama sürekli serum yemekte maf etti beni
Hzlkbra ebrr1048 gerçekten çok zor bir durum herkes her hamilelik bir olmuyor diyordu ben iki hamileliğim de de aynı problemi yaşıyorum 🤦🏻♀️
nvn-mutlu Hzlkbra merhaba canım ❤️ çalışırken hele herşey iki kat daha zor doktorun rapor yazamaz mı acaba en azından toparlanana kadar
Hzlkbra nvn-mutlu geçen 1 hafta rapor yazdı ama sürekli yazmıyor maalesef 🤦🏻♀️ Güzellik uzmanıyım merkezde sen tek başıma çalışıyorum böyle giderse zaten bir kaç güne işten çıkıcam 🤦🏻♀️
Denizyildizii Hzlkbra önermesi gerekmiyor tabi yine danışıp öyle kullanın. Biraz fiyatıda yüksek devlet ödemiyor. Benim 25. Haftaya kadar bulantım oldu. 19. Haftaya kadar hiç ilaç kullanmadım. 19. Haftada hastaneye giderken kullanmak için eczaneden prilam aldım. Hastane biraz uzak çünkü yolda çok kötü oluyordum. Akşam 2 tane içip yattım. Gün boyu çok rahat ettim. Sonra doktora sordum. İyi yapmışsın dedi. Birde zofer yazayım daha etkili iyice kötü olursan yarım iç dedi ama gerek kalmadı kullanmadım
KadersizMelek Hzlkbra ben ilk gebeliğim de 9 ay sadece serumla beslendim bunda da 20 haftalık olduk ama hala devam ediyor. Prilam artı zofer içiyorum bende. Sen daha 8haftalıksın şuan vermez zoferi biraz daha zaman geçmeli. En iyi yapacağın serum yemek ve sabretmek. Ne yesem çıktı hatta iki gün hiç yeyip içmedim yine max30 dakikaya bir kustum. Bunun bir çözümü yok inan. Sabredip bekleyeceksin. İnşallah çabucak geçer 🤲🏻
Aylzemrcan2014 Hzlkbra bende çekıyorum mide bulantısı ama prilam içiyorum iyi geldi bana içmediğim zaman kusuyorum
ebrr1048 Hzlkbra ben anneme çekmişim galiba anneme artık doğumhaneye gidiyoruz geliyo bebek demişler annem ben bi kusup öyle geleyim demiş 😅
nvn-mutlu Hzlkbra Allah yardımcın olsun canım ❤️ ablamda da çok mide bulantısı oluyordu şuan ismini hatırlayamadım ama günde bir tane bitki çayı içiyordu o baya bastırıyordu midesini doktor önermişti ama 🤭 ismini bilmiyorum 😔
ebruzb Hzlkbra 7. Haftada bulantılarım başlamıştı hala devam ediyor prilam kullanıyorum hala 18+3 üm maalesef kimisinde hiç olmuyor veya çabuk geçiyor kimisinde geçmiyor 🤷🏻♀️ Sadece 14. Haftada falan ilacın etkisini görmeye başladım o 7 haftalık sürede herşeyden tiksindim ilaç aldığım halde bulantım ve kusmam oldu çok şükür şimdi ilaç alınca kusmuyorum almazsam yine aynı
Hzlkbra ebruzb hamilelik sürecini gerçekten hiç bir sorun yaşamadan geçirenleri hele ki bu süreçte çalışanları tebrik ediyorum. Ben kendime kızıyorum abartma diyorum kendi kendime kusmucaksın kendine gel falan sonra lavobaya bir gidiyorum çıkarmak için sanki ruhumu teslim ediyorum🙄
ebruzb Hzlkbra bende öyleydim şuan ilaç almayayım yine öyleyim mecbur alıyorum bir de belimde fıtık var her öğürüp kusmam da belim parçalanıyordu sanki eşim arkadan destek oluyordu ama o evde yokkeen mahvoluyordu belim çok zor günlerdi evde asla yemek pişiremedim buzdolabımdan mutfağımdan tiksindim offf çok kötüydü 🥲 şimdi çok şükür ilacın etkisini görüyorum şuan prilam ❤️ Ben modundayım😂
bsrbsrbsr Hzlkbra canım 23 haftalığım hala midem bulanıyor, ama ilaç kullanmıyorum yedikçe kusuyorum alışmak zorundayız buna bana 3 ay bitsin rahatlarsın dediler hala devam, naneli sakız şeker vs kullan canım çok iyi ferahlatıyor