Elif3425 32.haftadayım tatil dönüşü evi temizlicem uzun süredir kapalı kaldığı için her yer toz haliyle vileda ile silmek istemiyorum kendim silsem bi sorun olur mu sizce ?
FusunF Elif3425 neden bu kadar yorucu seyler yapmak yerine kolay seyleri tercih etmiyorsunuz vileda varken ne bilim yanı bide hamilesiniz bence ben olur ne olmaz
Nurhayat55 Elif3425 bnde 30 haftalik hamileyim ama elle silmeye cesaret edemiyorum.. zaten zor süpüryorum ..
Gururunannesi Elif3425 canm Vileda ile iki kere üç kere sıl gerekirse ne diye eğilip kalkıp yorcan kendini ben üç kere de silerim vala. Ayakta olunca bir zararı yok
Heather Elif3425 vleda içinize sinmiyosa mop falan alın yahu neden ypruyosunuz kendinixi. Hadi dedik olmaz sil bişey oldu. Atmayın kendinizi riske bence.
Elif3425 FusunF vallahi bu zamana kadar hep vileda ile sildim dikkat ettim bu sefer biraz huylandım temiz olsun dedim diye sormak istedim
Elif3425 Heather bu zamana kadar kendimi yorucak işlerden hep kaçındım ama bu sefer biraz huylandım 😂şöyle bi dip köşe her yer temiz olsun dedim
nergisscelik Valla ben bi kere elimle silmeyi denedim oda sadece 1 odayı denemez olaydim çok zor bence vileda yada mop ile 2-3 defa silmek canim
Dyg61 Elif3425 eğilip yer silemeyle ne olabilir ki ne kadar abartmışlar dinlene dinlene yapın bence kendinizi çok yormadan silebilirsiniz diye düşünüyorum eğer silebilcek güçteyseniz
Glcnatl Elif3425 kendinizi bu kadar yormaya degmez benim evim hergün tozlanıyor sahsen degmez hergün rutin sil gitsin