BirGolgi Tubis2021 benim doktorun özel mıayenehanesi var hastanede olsa sanırım o da öyle yaptırabilirdi 🙄
Tubis2021 BirGolgi büyük ihtimal çünkü sonrasında ciğer geliştirici oldu ve ben doktorumu değiştirmiştim doktor dışarıda yaptır dedi ve 40 TL ye maloldu
BirGolgi ikicocukluannee ya keşke daha önce sorsaymışım teşekkür ederim eczaneden iptal ettirebilecek miyim onu da bilmiyorum 😔
ikicocukluannee BirGolgi bence doktorunuzda da hata var hem ilkinde hem ikincide özele gidiyorum kendi doktorlarım özele gerek yok devlet hastanesinde ücretsiz yaptırabilirsin bu iğneyi dedi seni yönlendirmesi gerekirdi bence
eylusko BirGolgi gerçekten çok ilginç yorumlara bakıyorum bi kaç kişi de ücret vermemiş bende vermedim. şaşırtıcı
BirGolgi ikicocukluannee aradım acilde yapılabilirmiş diye aa öylemi yaptırabilirsen bana da anlat dedi. Aslında hep bu şekilde yönlendirme yapıp gerek yok paranız cebinizde kalsın diyen biridir. Gerçi acile gittim elimizde ilaç yok dediler doktorun reçete yazması gerekiyormuş
BirGolgi AseLenaMom hatta her yerde ücreti aynı mı diye sordum 3 marka var fiyatları da 500-540-650 elimde sadece pahalı olanı var dedi. Kaç eczaneye sordum hiçbirinde yoktu
1sym BirGolgi Doktorum yatış gösterip yaptı, çünkü devlet sadece yatan hastada karşılıyormuş, 5 dk sürmedi zaten iğneden hemen sonra çıkışım yapıldı
BirGolgi Kaderasl ya ben anlamıyorum bu fiyat farklarını 100 lira nerede 650 lira nerede ilaç aynı ilaç değil mi🤦🏻♀️
balbocegim27 BirGolgi özele o kadar para vermeyin acilden giriş yapın benim kanamam olduğun da baktılar kan uyusmazligina e nabizdan takip et negatif olursa hemen gel iğne yapıcaz dediler
BirGolgi balbocegim27 evet eczaneden almadım ilacı acile gittim ama elimizde ilaç yok mecbur doktora görünmen gerek dediler. Randevu alamıyorum haftalardır dedim sabah erkenden gel yardımcı olurlar belki dendi o da kesin değil 😔 doktor reçete yazıp eczaneden istiyormuş
Malidlgz BirGolgi sosyal güvencn varsa devletten ücretsiz yapılması lazım.bende ücretsiz oldum devlette
BirGolgi Malidlgz sıkıntı küçük yerde yaşıyorum 2 kadın doğumcu var hastanede ve randevu alamıyorum bir türlü. Yarın sabahtan şansımı deneyeceğim bakalım
BirGolgi Tubis2021 ah ya sağlık ve bebek kelimeleri yan yana olunca sektör nasıl para çalacağını şaşırıyor🤦🏻♀️