Cigdem-96 Valla canım annem bavul düzenleyici almış böylr hurç gibilerde vsrdı böyle fermuarlı porföy çanta gibi küçüğe giden şeylerde vardı içinde böyle seyli halinde..İlk olarak onun küçüğüne işte hastahaneye vereceğimiz şeyleri koyduk..İşte bebeğin giyeceği hastahane çıkışı ince pazen battaniyesiyle sarıp getirmeleri için bez koyduk bir tsne tek kullanımlık alt değiştirme örtüsü koyduk müslin ve havlu koyduk onlarla silerlerse diye..Sonra ayrı birşeye Yine yedek alt değiştirme şeylerinden koydum 2 3 tane sonra 10 tane bebek bezi 1 paket ıslak mendil,pişik kremini koydum..Sonra kendime gecelik takımı koydum 2 tanede normal pijama takımı koydum,terlik,Kilotlı bezlerden veriyorlarmış ama brn yine koydum,altıma geçmesin diye yatağa serilenlerden aldım koydum..böyle ele lastikli kısmı olsn küçük emzirme yastıkları var onu attım bavula sonra bakimm hastahane süslerini koyduk..Kendime havlu koydum sırtıma falan koyarız diye tülbentimi işte kalın çorap ince çorsp duruma göre diye koydum emzirme südyeni lohusa kilodu onlardan kilot 4 tane südyenden de 3 y ada 4 tane..Anne bebek çantasınada süt pompasını en küçük biberonu ve emzik aldım nolur nolmaz diye dursun..Ve ayrı bir hurç yaptım 2 takım tulum koydum şapkalı eldivenli,2 takım da alt üstlü zıbınlı hastahane çıkışı gibi koydum 1 sarı zıbın 3 tane de yedek beyaz zıbın koydum diğer tskımların içlerinde zıbın ver nolur nolmaz diyr..Çorap aldım ve bir tsne kalın patik aldım bebekler ayaklardan kapıyotlsr herşeyi ve kışa giriş bir bebeği olucak o yüzden dikkat etmek lazım öyle şeyr..Sarı bir tülbent koydum..Göğüs pedi koydum..Göğüs ucu kreminide yanıma alıcam şuan başladığım için daha çantaya koymadım😊😊Öylr fazla fazla aldım..