Elif_Eda Dogalnaz Ben son adet tarihine göre yazdım bizim normalde 7 ekim doğum tarihimiz ama benimki önden gittiği için doktor 1 hafta erkende gelebilir dedi şimdi 34.haftada artık net belli olur erken mi geç mi geleceği bakalım
Dogalnaz Elif_Eda aynen benımde bı hafta önde eğer öyleyse Eylül sonu bu görüşümde doktoruma soracağım tahmını doğum ne zaman olur dıye.(Anladım canım senı😊)
Elif_Eda Esra50 Hayırlısı ☺️☺️ Bizim doktorun öncülüğü normalmiş dönmesse falan artık sezeryana gireriz dedi
Esra50 Elif_Eda Hayırlısıyla en sağlıklı şekilde alalım inşallah bebişlerimizi 😍 Bende kendi adıma istiyorum normal doğumu , 10 gün sonra kontrol var artık söylerler heralde nası olacagını
12tubi yeteravci çok geçmiş olsun valla bende aynıyım sabaha kadar ağlıyor dün kaç haftadır en son dayanamadım doktora gittim antibiyotik verdiler hamileyken zari olmyan bir ilaç dedi.nir kaç gündür durmus bakalım.diguma iki hafta kaldı dayanıyor um
yeteravci 12tubi banada disini cekecez dedi kanal tedavisi yapacaz dedi ama ben yaptirmam ilk 3 ayla son 3 ay tehlikeli diyo hemde böyke diyor
Dogalnaz Elif_Eda canım ben randevu bulamadığımdan bu ayın 11 de gıdıcem bakıcam kaç kılo olmuş hıc bılmıyorum çok merak ediyorum dönüp donmedıgını
Elif_Eda Dogalnaz İnşaAllah gönlüne göre olur canımm benimke aynı adet tarihin falan normalde 7 ekim doğumumuz ama dediğim gibi yaşayıp görücex
emiras59 Elif_Eda bende ebeye söyledim bu kadar erken doğarsa zaten küvezde olacağı için kıyafet giyemez dedi 🤣🤣 34 de hazırlarım 😅
Dogalnaz Elif_Eda aynen canım😁 Rabbım hayırlısını sağlıklı bır sekılde elımıze almayı nasıp etsın işallah amın
Slm-slm AselMiraninannesi benimde son 49🙈heycan , korku hepsi mevcut.37 haftaya kadar çalışmaya devam. Bir yandan eksikleri tamamlama ve koşusturma🧐