Sb16 Elif_Eda bende pek fazla istemiyordum sezeryan ama kısmeti böyleymiş olsun sağlıkla gelsinlerde en önemlisi o artık
Elif_Eda H_myra1 Çok berbat bir durum hele bu sene ayrı bir sıcakk kavurucuu böyle bunaltıyor adamıı..Evin içinde nefes alınmıyor resmen
Pembe_duslerr Elif_Eda tam 60günün kaldı nasip olursa 🥰 oğlusumun herşeyi hazır yıkadım ütüledim ama valiz hazırlamadım daha.Genel temizlik yaptırcam iki haftaya sonra hazırlicam
Elif_Eda Pembe_duslerr Bizde eşimle beraber yaptık canım benim perşembede annem gelicek valizi hazırlıcaz artık
emiras59 Pembe_duslerr benimde 60 ama ne beşiği var ne dolabı ne kıyafetleri yıkandı ne hastane çantası hazır 🤣
Fiknet Son 11 günümüz kaldı zaman durdu sanki hep erken gelir diye bekledik ama bizim kızçeden ses seda yok ne bir sancı ne bir ağrı inşallah suni sancı almak zorunda kalmadan kendi sancımla gelir minişim
Elif_Eda Bjk_1903 Sağlıkla sıhhatle alırsınız inşaAllah ☺️☺️ Allah yardım edicektir inşaAllah korkmayın
Seref Bjk_1903 benim de 35, herhangi bir sancı ya da belirti var mı? Ben çok rahatım sanki doğmayacak bu kızım içimde yaşayacak 😅