darkparadise Fulyabaykan siz mi sezeryan istiyorsunuz bana doktorum çok erken nasıl doğum olacağını kararlaştırmak için dedi
Senem_kirecci Sb16 Ya bana da iri bebek diyip duruyor kilosu mu fazla yoksa vücudu mu büyük benimkinin hem kilosu fazla hem kafa iri
Sb16 Senem_kirecci benimkinin kilosu fazla bide göbekli bir bebek göbek ölçüsü 41 haftalık bebekle aynı o yüzden mecburi sezeryana alıcak çünkü daha doğuma 2 hafta var şuanda 3900
H2hamide Elif_Eda safagimiz 44 canim ama insallah durdugu kadar durur icerde cunku bende senin gibi hissediyorum ama babamiz kolunu kirdi vede dogumuma kimse gelmicek esim ve ben olcaz o yuzden bekle oglum diye dua ediyorum🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤲🏻🤲🏻🙏🏻🥰
Glcn22 Mehtapbalaban yaa gerçekten mi 1 hafadır vajınamda normal seyreden az ağrılar vardı şu 2 gundur çok fenayım ağrı şiddetleniyo git gide yatarken yürürken hareket ederken çok acıyor yanlız değilim 💙
iremkocbiyik Elif_Eda Elif_Eda 62 günüm var görünüyor ama sanıyorum zamanından önce gelecek öyle hissediyorum aşırı aşağı basıyor rahatsız edecek derecede🥺
Elif_Eda iremkocbiyik Şimdii büyüdükleri için alanları azaldı ve karınlar büyüdü resmen yerçekimine meydan okuyoruzz denilebilir..🤣🤣Normal yanii yalancı sancılar dönerken ağrılarr