Gamzegamze49 Elif_Eda peki günü gününe mi dogum edecez acaba benim ilk gebeliğim oldugu için cook heyecanlıyım😘🥰
Elif_Eda Gamzegamze49 Vallahi erkende gelebiliyorlar tam gününde de gelebiliyorlar gününüfe geçebiliyorlar 😊😊 Her bebiş gününde gelmiyor maalesef
06karan Son 53 💙 Allah hepimizin yardımcıısı olsun sıcaklar tansiyonu kötü etkiliyor öğlen dışarı çıkmayı yasakladım kendime cesaretimde yok zaten akşamları yürüyüşleri ihmal etmeyelim ☺️
Elif_Eda 06karan Vallahii gündüzz enerjimi hep sıcakla boğuşarak geçirdiğim içinn akşama halim olmuyor 😕
Arya-53 Elif_Eda ay canm ya bende bugün 30hafta oldum benim ki de ters kafesi yukarda doktor inşallah döner son ana kadar bekleyelim diyor
Elif_Eda Arya-53 Ya bebekler zaten 32 ile 34 haftaları arasında doğum pozisyonunu alıyormuşş bana daha dönmedi ama erken daha demiştii dert etmee yanii dönerler inşaAllah 😊
Dogalnaz Elif_Eda son adet tarıhınız ne acaba ona göre hesaplıyorlar doğumu benım daha doktor kesın bısy demedı ama hemsıre soyledı.😊
Elif_Eda Dogalnaz Son adet tarihinin başından hesaplanıyor 31 Aralıkta olmuşum ordan hesaplanıyor döllenmede 14 ocak gözüküyordu normalde 7 ekim doğum tarihi ama önden gittiği için 30 eylül gözüküyor☺️☺️Bakalım bu gidişimde tam 34 hafta olucaz o zaman ne olucak merakla bekliyoruöö
Melisa4560kaynak Elif_Eda son 42 günümüz oğlumla Sıcaklarda dayanmak çok zor bütün hamilelere Allah sabır versin ben çok zorlanıyorum Ege bölgesi çok sıcak 🥵
Dilekskr Bu programa göre 5 günümüz kaldı ama tık yok ☺️ Şuan 39+2 yiz bakalım yarın kontrolümüz var dua edin 🤲🏻
Bedihauslu Şafak atarsa 80 çok heyecanlıyım bugün bebek arabası aldık biran önce kullanmak istiyoruz 🥰
Pinarerdogan Elif_Eda Allahın izniyle inşallah son 8 Rabbim bütün hamişlere bir nefesde kucaklarına almayı nasib etsin inşallah 🙏🏼🧿🧿
Cansuyu90 Jsnsjudhd normal istiyorum onu bekliyoruz ama bebek hala doğum kanalına inemedi🤦🏻♀️ İnerse inşallah 1 hafta içinde doğurmayı planlıyorum😅