Elif_Eda Pembe_duslerr Bizde eşimle beraber yaptık canım benim perşembede annem gelicek valizi hazırlıcaz artık
MasalPeriM 9 ama ne gelen ne giden var agri sanci nişan su sanki cikmicakmis gbi benden sonra hamile kalanlar hep dogurdu bi ben kaldim sicaklar bitaraftan uykusuzluk bi taraftan 🥺
kubusdiyebiri Elif_Eda benim de aynı. bulantılarım halsizliklerim iştahsızlık ilk 3 aydaki gibi hoop geri geldi 🤭
duygulu62 Elif_Eda son 240 😔 ben daha yenıyım 5+2 sıcaklar benı maf ettı mide bulantılarım cabası hıc bır şey yıyemıyorum ıcemıyorum ne zormuş 😔
SahraKubra duygulu62 bende 10 haftalık hamileyim ama henüz hiç belirti yok 🙈 Ne mide bulantısı ne bir şey 🤔
Hatice044 Elif_Eda benim de 56 gün kaldı kazasız belasız gelsin geçmiyor günler çok sıcak ve hep uykum geliyor hiç halim olmuyor
sedanur4004 Elif_Eda 31+3 zorunlu sezeryan olacağım inşallah önümüzdeki kontrolde tarihimiz belli olacak ama tahmini 45 günümüz kaldı ☺️💙
Babybabyy Elif_Eda bugunu saymazsak 130 günümüz kaldı sıcaklardan artık eridik evler yanıyor durulmuyor yavas yavas da kıyafettir zıbındır basladık 😍❤️