Miros Elif_Eda mutlaka hasta bezi al dogumdan sonra ic temizlendigi icin kanama oluyor aklims gelmemisti bebgim icin aldigim gecelikleri kan olmasin diye giyememistim😂😂
Selenaslan01 34+0 haftalık olduk civciv kızımla 25 yaşındayım ve ilk bebeğim 🐣 Kısmet olursa norma doğum istiyorum 😌 kızımın odası , hastane çantamız herşey hazır meleğimi bekliyoruz 💕 Adanalıyım ve Adana’da yaşıyorum sıcaklar mahfediyor bizi 😔
Mamacitaa5 Elif_Eda 35 yani hemen hemen son ayımız diyebilirim hala farkında değilim olayın onun dışında bi problem yok 😂🤰🏻
kubusdiyebiri yoncakns merhabaa ☺️ Benim de 67 gün 🙏🏻 bu iki gündür bende rahatsızlıklarım başladı. Ödemim yoktu tek ayağım şişti fln 🤦🏻♀️
yoncakns kubusdiyebiri merhabalar 😍 demekki bu günlerden sonra ağırlaşacağız inşallah bu günlerimiz de kolay geçer sağlıkla kucağımıza alırız. Çok kaygılı oldum ya doğum başlarsa diye geziyorum ortalıkta sürekli
Mehtapbalaban Huda26 merhaba , hemen hemen aynıyız. Benim karnımda ve vajinamda sürekli ağrı var doktorum normal diyor. Sizdede varmı benzer durum. İlk gebeliğim ve sanki heran doğacak gibi geliyor :))
kubusdiyebiri Elif_Eda benim de aynı. bulantılarım halsizliklerim iştahsızlık ilk 3 aydaki gibi hoop geri geldi 🤭
Jsnsjudhd Yesimykc canım benimde 20 Ağustos doğum ama normal istiyorum diye doktorum 20 ağustosa kadar zamanın var dedi ne demek o 💙🤔
yuvamerve17 Elif_Eda 28 uygulamaya göre ama haftaya doktora gidicem sezeryan istedigimi söyliyicem herhalde toplam 15 günüm kalmıs oluyor. Sıcaklarla aram çok kötü bende vantilatör ile yaşıyorum resmen , ağrım sancım kasık acılarım hepsi ayrı dert
elaweannesi @Elif_Eda 183 gün kaldı hayırlısıyla 😇🥰Ama daha cinsiyetimiz belli değil 13+6 yız annişler🙈
Halimea Kardelen47 yok korkma cnm benım ben 2 tane getirdim 3 de yolda Allahın izniyle bunuda dogurursam kafam rahatlar Ben yaptıysam herkez yapabilir 🤗
Gamzegamze49 Elif_Eda peki günü gününe mi dogum edecez acaba benim ilk gebeliğim oldugu için cook heyecanlıyım😘🥰