piremsesce Kızlar bi şey soracağım arkadaşım için; yumurtlama takibi yapıp yumurtlamayı gördükten sonra kaçıncı gün test yapınca pozitif sonuç aldınız? Arkadaşım 2 yıldır bebek istiyo da
MeetJoeBlack piremsesce (pcos var, son adet tarihim 30 kasımdı ) 20 aralıkta yumurtlama gördüm, 1 ocakta normal kaset idrar testinde çoooooook ama hayalet şeklinde silik çiZgi gördüm, 4 ocakta kan verdim 66.80 betahcg değeri çıktı.
piremsesce melikeguneyozalp direk kan verecem diyodu kaç gün oldu bilmiyorm teşekkür ederim ileteceğim 🤗
piremsesce gamzosgamzos baya erken belli etmiş 😍 ben ovulasyon yapmadan hamile kalmıştım adetim geçince test verdim o yüzden bilgim yok yumurtlama hakkında burdan gördüğüm kadarıyla arkadaşıma anlatmıştım
gamzosgamzos piremsesce Evet canım bende şaşırmıştim bir ümit test yapıyım demiştim bir baktım hemen silik çizgi 😂 Rabbim arkadasinizda kucaginida doldursun inşaAllah 🤲
gamzosgamzos minipanda Laboquick canım netten toplu alıyordum kızımdan öncede kaybettiğim bebeğimide adete 4 gün kala bu test ile öğrenmiştim
gamzosgamzos minipanda Biraz yumurtlama günü ile alakalı canım hemen sıkma canını yumurtlama gününü biliyormusun umarım yavrun seninledir 🤲
Bfduam minipanda canım benim değilse de bi sonraki aya inş umutlar, kendini yıpratma Allah çok bekletmeden verir inş🤲