KardelenYunusEva Kızlar sizce en iyi beşik hangisi oyun parkı mı yoksa ahşap sallanır beşikler mi ? Kullanış açısından ve sadece çocuk küçükken kullanmamak için sizce hangisi alınmalı ? Doğuma 20 gün var
metehaninannesiii KardelenYunusEva park yatak derim taşınası kolay en az 2 3 yasina kadar kullanılabiliyor katlanip kenara koyabilirsin ve biz her hafta sonu bag evine gittigimiz icin bu park yatağın katlanmasi tasinmasi bize buyuk bir nimet olarak geldi yani ileriki zamanlarda kullanmayacagim zaman katlayip cantasina koyarim kaldiririm is yaparken mesela bebegi içine koyun oyuncakları da koyun guvenli bir şekilde oynasın mis gibi
umutttttt KardelenYunusEva canım anne yanı beşikşer güzel oluyor bizde daha almadık dün akşam bi tane baktık çok güzeldi kadmeli ve istediğin yere taşıyabiliyorsun ayrıca markası da tahterevalli trendyoldan bakabilirsin
Arducsumi_1 KardelenYunusEva Ben kızıma park beşik almıştım çok memnundum 2 yaşına kadar kullandık şuan tekrar hamileyim park beşiği kuracağım
nergisscelik KardelenYunusEva Canim.ben fransiz beşik aldim odam.küçük yatamaz hale geldiğinde giyinme odama baza alicam orda yatar ☺️
Alone KardelenYunusEva valla hem anne kucağı hem öobilya beşik hem park yatak almıştım. Kızım öyle çok hareketli bir bebek değildi baya bi anne kucağında(yan sallananlardan yani puset değil) yattı. Sonra park yatakta yattı. Mobilyayı hiç kullanmadım biraz büyüyünce de odasına montessori yatak aldım. Yani önerim park yatak