Kusciviltisi UsanmazPandaaa bunun cinsiyeti ne peki 😍 aralarındaki yaş farkı tam benim istediğim kadar abilik yapar kardeşine
UsanmazPandaaa Kusciviltisi kız inşallah çiçeğim ♥️ Ben hayalımde hep yakın olsun isterdim ama Rabbim şimdi kismet etti eşim asker uzakta bir yandan iyi oldu oğlum elim ayagım çünkü çok şükür çok güzel bir abi olacak kızım şanslı 💖💖💖hayırlısını versin sanada inşallah bacım
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 yok ben 4 leyecem Allah izin verirse 😂😂😂 öyle bak görümcemde oğlana hamile kaldıgında çok çekiyor ama kızda bişi yok ben oğlanda evde hiç yatmadım hep hastanede yatıyordum ay aslında bir yandanda iyiymiş yemek hazır yatak hazır iş yok ilgi var 😂😂😂
Deletedmom23234 UsanmazPandaaa Yahu bu bebik beni öldürdü ama onun totosunaa kurban olurum 😍 ay dün kıyafetlerini yıkadım gözyaşım pıt oldu🥺🥺 ne güzel hisler ya doğsalar da bian önce mincirsak😁
UsanmazPandaaa Deletedmom23234 valla bende de yıkama hevesi var ama daha erken 😂😂 dolabı açıyorum kullanılmamış kıyafetler bebek kokuyor yahu 🥰🥰😍 ne güzel bir his❤️🔥
Ayseee4238 UsanmazPandaaa bende 32deyim benimkide aynı kaburgalarıma baskı yapıyor sağdan sola sanki kayıyor.takla.atiyor.tekme olayı çok olmuyor artık.
Nureliff Bende 30 haftalığım geçen hafta 3 gün dediğin gibi hareket var ama çok güçsüzdü korkumdan acile gittim hiçbi sorun çıkmadı 1 hafta öyle devam etti şimdi maşallah fırlayacak gibi tekme atıyor 😂 merak etme hareket varsa