fatmacos İlk kızımdan kalma kıyafetleri çıkardım başkasına vermiştim getirdi benden yada ondan olan lekeler var bide durmaktan kaynaklı sarı lekeler oluşmuş onları nasıl çıkarabilirim hepsi yesyeni bide güzel kokan deterjan ve yumuşatıcı önerir misiniz
Deletedmom23234 fatmacos Valla senin kararın ama doktorum yumuşatıcı kullanma dedi. Bende uni baby’nin saf sulu deterjanini aldım biraz pahalı ama olsun. Eşim yanlışlık yumuşatıcı da almış ama ben kullanmicam.
Zeyyyn fatmacos ben leke çıkarıcıya koydum beklettim yıkadım daha sonra tekrar bebek deterjanı ile yıkadım yeni alınmış gibi oldu
Mom789 Kusciviltisi ayyy lilyum olan hele 😍😍 evi komple onunla yıkıyorum resmen kokusu nasil güzel yaaa
fatmacos Deletedmom23234 ilk kızımda roxy kullandım kokusu güzel değildi güzel koksun istemiştim bende daha önce yumuşatıcı kullanmadım da fikir alayım demiştim
Deletedmom23234 fatmacos Ayyy canım benim boşver vallahi bize bile zararliyken minicik bir bebeğe daha da zararlı
Kusciviltisi Mom789 ayyy dimi ya bildiğin parfüm onunla yıkanan çamaşırı giy parfüm bile sıkma bayılıyorum resmen 😍
SerpilEsra fatmacos benimde oglumdan kalma var bingo oksijen renk soldurmuyor. Rinso ile birlikte bingo karistirip yikadim. Daha sonra bebek deterjaniyla dalan roxy ile yikadm mis gibi oldular bu arada yumusatici durulanmadigi icin onerilmiyor