ZorYollardanAsipGelenim Corluda yasayan anneler doktorumuz detayli ultrason yaptirin suan benim acimdan bir sıkıntı gormuyorm ama igne ilac kullaniyosun tavsiye ederim dedi. Nerde yaptirdiniz? Fiyatlarını ogrenebilir miyim?
kkuubbrraa ZorYollardanAsipGelenim vatan hastanesinde sıra bulmak zor 20. hafta da kayıt açtırdım randevu olursa arıycaz dediler 25. haftada aradılar bende geç oldu diye yaptırmadım
ZorYollardanAsipGelenim Gayecamcaz1 yaptirdiniz mi beğendiniz mi doktorun ultrason bakimini anlatimini
Neslisss123 Bende Vatan hastanesinde 16. Haftamda isim yazdirdim suan 20+2 yim hala sira gelmedi.Bilsem cok daha onceden yazdirirdim.Birinin iptal ettirmesini bekliyorum mecbur.
Alpdef Özeller cok pahalı geldi bana bende tekirdagina sıra aldim carsanba gunu gidecem hangi doktora gidiyosunuz
Neslisss123 ZorYollardanAsipGelenim Bende vega yada cerkezkoy optimed’den alicam.Yalniz 25. Haftaya geliyor onlarin verdigi tarih.Doktorumla konusup yaptir derse randevu alicam.
Neslisss123 ZorYollardanAsipGelenim irmet hastanesi daha gec tarih verdi cerkezkoy optimed’e aldim.24+3 oldugumda gitmis olucam. Birkac gun gec gitmiş olucam ama bütün hastaneler dolu.Ozellikle vatan hastanesi icin cok daha onceden isim yazdirmak lazimmis onu anladim.