mommy2 Ya asiri mi sıcak bana mi öyle geliyor. Oturduğum yerden ter döküyorum resmen etrafımdaki herkes gayet normal ama ben günde 3 4 kez ic çamaşırı değiştiriyorum sürekli yanıyorum sıcaktan uyuyamıyorum napicam böyle olan varmi 😫😫😫😫
Kusciviltisi mommy2 sana öyle gelmiyor aşırı sıcak. Bugun en sıcak günlerden biri olacakmış haberlerde çıkmıştı
Halimea mommy2 banada cok sıcak cnm benım klima acık vücudum resmen yanıyo 🤦🏼♀️ Allah yardımcımız olsun özelikle bugünlerde🤲🏻
Hilal-95 mommy2 buz gibi su döküyorum duşda kendıme inan ayaklarıma sıcak su gidiyor vucudumdan yanıyor göğüslerim felan çok sıcak bırazcık esiyor oda sıcak esiyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Mrs-Turkk Evet sıcak ama Bizlerede öyle geliyor hormonlardan dolayı gebeler 3 katı sıcaklık hissedermiş
Halimea Hilal-95 cok soguk su dökme cnm benim ılık dök eger hamileysen benim annem hamileyken ninem bebek hareket etmiyo diye annemi buz gibi suyla yıkamıs annem dedi direk bebek düştü 6 ayda cocuk olmadı anneme 🤦🏼♀️
Hilal-95 Halimea hadiya ben soğuk suyla duş alıyorum sıcak daha tehlıkelı diye ılık alırım bılmıyordum iyiki söylediniz teşekkür ederim
Esan mommy2 bende oyleyim gunde 3 kere dus aliyorum 🤦♀️ cok sicak gercekten bu sene allah yardim etsin daha onumde 4 haftam var 🥺
Halimea DilanKocc annem anlatı dedi nenin aklına uydum kısın buzlu suyla yıkadı beni bebek düştü kızım kimseyede bişey diyemedim Hamile olmasak bile yine soguk suyla yıkanmayalım regl dönemi bol sancılı gecer ben teşekkür ederim canım benim 🤗