Nidaaa28 FusunF cok fazla denk geldım burada olsun baska forumlarda olsun keseden cınsıyet tahmını yapan. O yuzden merakıma sordum 😂
Nidaaa28 Leylakkk hadi inşaAllah sağlıkla gelsin. Yazarım tabi belki bu sefer gittigimde ogrenırım 11 haftalık olucaz
Gamzenur35 Leylakkk ultrason kağıdını ters çevirip bakınca nerede duruyorsa oradan tutunurmus sizinki tam tersi oluyor bu durumda :)
-PembePapatyam- FusunF zaten bu şu demek saçma olur ramzi teorisi var duymuşundur belki ona göre söylenebilir araştırırsanız 😂
FusunF -PembePapatyam- biliyorum Amaa doktorlarda o teoriyi kullanmıyor ben doktora bakarım bu konuda ☺️
-PembePapatyam- FusunF e tabiki zaten doktor ne derse o bu sadece teori ve tutması %50 😂 bende tutmuştu bi arkadaşta da tutmuştu
Asena17 Nidaaa28 daha kucuk annesi cinsiyet belli olmaz kese dende belli olmaz daha kese de buyucek cunku
Gamzenur35 Leylakkk Ne biliyim benimkine sağa tutunmuş ben dedim erkek o zaman ama bugün kıza benzetti doktor biraz
Serpilbb Nidaaa28 kesen yuvarlak benimde uzun bir keseydi ve burda olsun dılarda olsun herkes erkek dedi ama kızım olucak 😄 tuttuğu oluyordur ama bence net birşey değil kese yada bebeğin nerde olduğuna göre olan tahminler