Siboo Bir türlü adet olmuyorum adeti söktürmek için ne yapabilirim ne içebilirim yada ne kullanabilirim bilgisi olan var mı ?
Minik_mucizem2 Siboo hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kısa zamanda hepimize nasip eder inş. Soğan suyu içenler var belki yararlı olur
Selin12- Siboo maydanoz suyuda etkili aspirin de çok etkili eğer hamilelik belirtiniz varsa bunların hiç biri ise yaramaz
Siboo Selin12- yok test yaptım yoktu geçen ay kimyasal gebelik yaşadım o yüzden mı geç geldi diye düşünmüyor değilim
Selin12- Edakcbyk bu ilaçta çok etkili ben kullanmıştım ilacı bıraktıktan iki gün sonra adet oluyorsunuz
Siboo Edakcbyk Ya ben bunu da denedim ama olmadı hala normalde çok etkili ama içtim daha ise yaramadı
Selin12- Siboo bende normal aspirinnise yarıyor diye biliyorum kan sulandırılmış özelliği olduğu için
Elsu26 Siboo ben fazla ilaç kullanmayı sevmediğim için sökümmeyince çocuk Aspirini alırdım hem yan etkisi de yok sabah iki tane yutardım akşama çözülürdü 😊
Selin12- Soğanı kabukları ile ikiye bölüp kaynatın sarı suyu çıkana kadar iliyinca da için en geç 2 saat içinde adet oluyorsunuz
Siboo Selin12- ayy hadi inşallah ilk önce bunu deneyeyim o zaman hayıt suyunu da duydum az önce doğru mu ki acaba yani söndürme özelliğini duymamıştım onun