Merveozcelikcckl Bugün kontrolüm vardı bayanlar bebeğin 1800 gr olmuş ayrıca 31+4 olduk. Ultrasonda sancım çıktı nst ye bağlandım . Ayrıca doktorun bana verdiği kağıtta baş geliş yazıyordu sormayı unuttum heyecandan bu ne demek oluyor sizler de kilo durumları nasıl benzer şeylerimi yaşıyoruz acaba😘😘
Aselmom Merveozcelikcckl bende 30+4 haftalığım pazartesi kontrolüm var bakalım bizimki kaç kilo çıkacak bir ay önce gittiğimde 950 gr demişti. Bend şurada durayım bakalım kimler yazacak 😊😊
Estur Merveozcelikcckl bende 31+3 üm canım 29. Haftada gitmiştim 1’500 gr idim yavrucağızım 33. Haftada gidicem birdahaki ne kadar olur bilemem ☺️ O dediğininde ne anlama geldiğini bilmiyorum maalesef
Estur Merveozcelikcckl birde sancın çıkınca doktorun bişiy demedi mi yada yapmadı mı. Sancı çık aşı normal mi ki acaba
ElifKarata Merveozcelikcckl bende dün gttim canm 30+1 dik 1917 gram boyunu bilmiyorm baş gelişti . Baş geliş normal Doğum pozisyonu nu almış yanı iyi bişey
Merveozcelikcckl Estur nst istedi onu görmeden birşey diyemem dedi öğleden sonra gitmiştim 20 dk sürdü doktorum da ameliyata gitmiş yarın sabah göstereceğim normalde 35. Haftadan sonra nst istiyor doktorum
Pinkmom Merveozcelikcckl Normal doğum pozisyonunda bebeğin güzel bişey😄 yalnız ultrasonda kasılmanın görüldüğünü ilk kez öğrendm😳
Merveozcelikcckl Pinkmom bende ilk defa duydum doktorum yüksek riskli gebeliklerle ilgilenen bir doktor ultrason cihazı son teknoloji onunla alakalı olabilir emin konuşmadı zaten nst istedi
Sema166 Merveozcelikcckl En son 28 haftada gittim 31 haftadayız saşı günü öğrencez kilosunu boyunu ama benim bebeğimde baş gelişi yani normal doğum şeklinde ☺️
Fidashka En son 29+6da yani 30da gitmisdim. 1400grdi..su an 32 haftadayiz ve bi dahaki kontrol 34cu haftaya bakalim bizi neler beklio :)